Ja nie zalosuje, komp mi padl :( pisze z tel
Wersja do druku
Ja nie zalosuje, komp mi padl :( pisze z tel
raaany własnie wlazłam na fb i faktycznie :hide:
Masha pięknie Wam!!!
Magenta też byłam przekonana, że to rano, ale greenedie mnie oświeciła: 8-11.30 wieczorem:)
Moze, moze... komp sie chwilowo ozywil. Bede musiala wstac na chwile kolo piatej rano :P
jeśli ktoś nie chce dla siebie losować to ja bardzo proszę o pomoc w zdobyciu okinami Waikiki :heart: różami Waikiki też nie pogardzę :love: idealnie gdyby to długa chusta była :) :kiss:
Czasu irlandzkiego?
Polskiego. Ja też polecam się pamięci. Aaaa, dziewczyny losujcie też kółka proszę:)
tez postaram sie dla Was wylosowac cos :)
Kolka w sensie kolkowa czy wzor?
RS w sensie chusta kółkowa :) ja nie umiem się takim czymś obsługiwać :rolleye:
ja tez sie polecam pamięci na roze waikiki i okinami waikiki :D
Też będę próbować :):)
tak, na każdą sztuke 3 głosy :)
No i kiedy to głosowanie?
Owieczko zaczyna sie od 20 polskiego czasu ;)
Ja tez poproszę o pomoc jeśli ktoś nie chce dla siebie :) róże i oki rozmiary od 4 wzwyż :) dziekuje :)
Czemu nie ma rozmiarów 6 z 1 gatunku?
Ja chcę Roses Kona, od 4 w górę. Losuję wszystko co się da :).
Ok, ja losowalam wszystko, ale chce tylko roze, więc jak coś trafie to będę się odzywać ;) ale z moim szczęściem... ;)
Jak mi ktoś lopatologicznie wytłumaczy co mam.zrobić krok po kroku to spróbuję pomóc, mnie te chusty wcale nie kręcą
a gatunek drugi jest traktowany jak osobna chusta, tez przypadają na niego 3 głosy?
Kudlata, ja jeszcze nie wiem, mam konto na oschaslings i ide patrzec co i jak ;)
Edit:
Jak wejdziesz na stronę oschy to na dole pokazują sie ostatnio dodane chusty, klikasz na ktorąś, wchodzisz na stronę produktu i tam u góry masz napisane żeby przeczytać zakładkę "entering the draw" pod zdjęciem chusty i rozmiarami. Tam jest wszystko wyjasnione :) generalnie masz mieć zalozone konto, być zalogowana a potem klikać 3 razy na dowolne rozmiary przycisk add draw. Moga to byc te same rozmiary albo różne.
ja tez zalosowalam jakies mnostwo, jak cos trafie, to dam znac. na przekazanie invoica i zaplate sa 24 godziny, czy musze siedziec do 23.30? :)
faf, dzięki, juz widzę. i kólkowe znalazłam. jakie ramie lepsze? Bo ja zielona w temacie kółkowych
Mam 18 sztuk w koszyku, tyle powinno być? Co dalej? ;)
Czy ja dobrze widze ze oki 6 jest tylko w II gatunku?
jakby ktoś wylosował coś , czego nie chce, to prosze też o mnie pamiętać ;)
Ok, to.teraz mi powiedzcie kiedy się dowiem czy miałam szczęście ;) i jak jest potem z przejęciem zamówienia?
....
Lomnia ja aż tak się poświęcać nie zamierzam, jak usnę to usnę, moje dziecko i tak wstanie.jutro o 5 bez względu na to, czy spełnię czyjeś marzenie, czy nie ;)
dobra, ja też naklikałam ile się dało :) zobaczymy co z tego będzie :)
tylko nie dam rady do 23.30 siedzieć bo jutro o 5 wstaję :(
ja bym bardzo chciała róże albo okinami waikiki :) rozmiar 6 1 czy 2 grade bez różnicy mi, bardzo dziękuję :*
Naklikałam głównie 4 i kółkowa, bo ktos prosił. Sama raczej nie wezmę, choć cień szansy jest, ale jakby co- dam znać, że mam inv. to ktoś skorzysta :)