nooo o taki luz mi chodziło ze jednostronnie.
a ja mam córkę i ona ZAWSZE siura najwiecej z przodu nawet jak na brzuchu nie śpi wiec wiesz.. ;)
Wersja do druku
nooo o taki luz mi chodziło ze jednostronnie.
a ja mam córkę i ona ZAWSZE siura najwiecej z przodu nawet jak na brzuchu nie śpi wiec wiesz.. ;)
własnie, dziewoje leją zawsze z przodu:lol:.
to sie nazywa feminizm:rolleyes:
U NAS SIO królują, smutno mi tylko, że nie mam córeczki bo te kropeczkowe to chyba najładniejsze pieluchy na rynku
chyba przekroczyliśmy magiczne 10 prań bo przecieki nie zdarzają się zupełnie, a już miałam chwilę zwątpienia w te pileluchy
U nas podobnie - IB SIO przestały przeciekać! A już zawiedziona byłam i wydawało mi się, że to przez tę wąskość w kroku. A to kwestia bambusa:mrgreen:
U nas nie przeciekają ale wyciekają górą, są niskie bardzo dla mego dziecia :(
wreszcie zmieniono rozmiarowke!
nowe Lki są większe od zeszłorocznych o 2cm! wkładki o 3-4cm!
wreszcie są super, mamy wszystkie kolory :) (4aio w tym stety/niestety)
O! to dobrze wiedzieć! przyda nam się większa:)
tylko żeby w sklepie nie trafić na jakąś zeszłoroczną. A gdzie kupowałaś?
No właśnie, a ja się dziwiłam czemu L-ka kupiona tu na bazarku jest mniejsza od tej kupionej ostatnio w sklepie.
juliwek nosidla com pl
ale formichiere tez miala dostawe niedawno wiec tez pewnie ma nowe
Chyba musiała sie zmienić generalnie rozmiarówka, bo dokupiłam wkłady S i są za duże do S pieluszki? ktoś tak ma?
W ogóle, po głębszej analizie wolę jednak wonderoo:rolleyes:wiem ze to co innego, nie mówię, że nie lubie IB- mam i nadal będę kupować..ale jednak..bez szaleństw
hehe my tylko IB na dzien, mamy wszystkie kolory :)
wonderoo syn nie lubi, za szeroko. na noc mamy bg i fb jedno :)
a rozmiarowka musiaa sie zmienic, imo te L staaare to teraz miedzy s/m ląduja
Zakochałam się w IB i nic mi się już tak nie podoba ;)
Mam pytanie: czy ciemne kolory nie zafarbowały przy pierwszym praniu?
miałam wszystkie kolory
ale córa już odpieluchowana
nic nie farbowało
to moje ulubione pieluszki
Mam pytanie do mam chłopców:
czy te pieluszki nie ściskają za bardzo "klejnotów"? Bo mam wrażenie, że kieszonki jakoś luźniej tam mają...
mam pytanie do użytkowniczek nowszych pieluszek 9podobno są jakieś większe), jakie mają one dokładnie wymiary (długość/szerokość)? czy na 8,5kg brzdąca to M czy L (oczywiścnie wolałabym nie zmieniać rozmiaru za miesiąc:))
Gupie pytanie: czym się różnią all in one od snap in one? AIO nie mają wypinanych wkładek a SIO tak? Wybaczcie, że pytam zamiast grzebać, ale strrrrasznie mi net muli dziś.
To jeszcze mi powiedz, które wziąć :)
Dziewczyny, zakręciły mi te pieluszki w głowie urodą i czekam i czekam, aż mi Młoda podrośnie, żeby jej sprezentować:fire: Bo dla mnie nawet zgrabne S-ki to za dużo na pupę noworodka...
Teraz zbliżamy się do 5kg i planuję celować w M-ki - dobry pomysł? Producent twierdzi, że to od 6,5kg, ale podobno IB ma zaniżoną rozmiarówkę? Czy te nowe większe rozmiary dotyczą też M?
Na razie mamy tylko BG, bo tak to śmigamy w tetrze w otulaczach - ciekawa jestem różnicy w stosowaniu:rolleyes:
A po drugie - jak to jest z tymi wkładkami... Bo ja na razie rozumiem tylko powyższy system tetra + otulacz, ew. kieszonka BG + wkład z mikrofibry lub jako otulacz na prefold BambinoMio (super pasuje:mrgreen:). Co najlepiej dodatkowo dokupić i ile? Mam Babykicks prefold konopny i zastanawiam się, czy to pociąć i będzie pasowało do środka? :hide: