lominia wiemy
tyle że czasem nie anonsują wszystkiego, poprzednio nie było w zapowiedzi `czerwono-czarnej i zielono-czarnej więc marzenia nie do końca myślę bezpodstawne :mrgreen:
Wersja do druku
lominia wiemy
tyle że czasem nie anonsują wszystkiego, poprzednio nie było w zapowiedzi `czerwono-czarnej i zielono-czarnej więc marzenia nie do końca myślę bezpodstawne :mrgreen:
Wiecie, wiecie i kusicie wytworami wyobraźni:lol:.
Kusicie, by nawet człowiekowi znudzonymi polowaniami F5 się wytarło do reszty;)
są już
Jakie były?
Bo już nie ma...:roll:
czerwone z jedwabiem jeszcze są
były:niebiesko-czerwone, żółty-oliwka, czerwono-szare, żółto-czerwone z lnu (więcej nie widziałam;)) i czerwony jedwab.
czerwono białe wiszą nadal i czerwono żólte
z nieistniejących to widziałam czerwono-niebieskie ale nie wiem z czym były... pewnie z lnem
no i czerwono-czarne mignęły
Ja też tylko tyle widziałam... A szkoda :wink:
te co zostały to w okazjach. Większość tego co mi się wyświetliło to z okazji było
mam swoje niebiesko czerowne :lol::high:
miałam już raz ale nie zachwyciły od razu, sprzedałam od ręki i żałowałam jak jasna ch.... :hide:
przekonałam się do nich jak porobiłam foty na pożegnanie, ach och ale się cieszę :bduh::lool:
mogę więc puszczać niebieskie jaskólki ... chyba
ooo poszłam sobie popatrzeć :)
https://lh4.googleusercontent.com/-8...2/DSC05548.JPG
wg strony są jeszcze żółto-zielone http://shop.natibaby.pl/category/chu...lnem-koniczyny
Aaa, jakoś źle wpisywałam, rzeczywiście...:duh:
To jednak nie było niebiesko- żółtych...:roll:
według wyszukiwarki są
cz/b z jedwabiem standard ok. cen
cz/ż z lnem standard ok.cen
ziel/ż z lnem 3,6
Zuz faktycznie przecież widziałam te Twoje a coś mnie zaćmiło że nie było takich... juzn miałam je kliknąc ale jednak strzeliłam czerwono-szare.
No i otrzeźwiałam trochę więc oddam :duh::duh::duh:
Koniczyny czerwono-grafitowe z lnem standard ( z ok. cen) jakby ktoś chciał to proszę bardzo zamówienie oddam
nie wiem czy to news, bo dawno do sklepu Nati nie zaglądałam, ale w okazjach cenowych wiszą koniczyny żółte/czerwone z lnem maxi, może ktoś się pokusi ;)
Poszukuje zielonych koniczynek :mighty: