Karusku - super nowina - gratulacje :applause: i czekam na zdjęcia :love:
Wersja do druku
Karusku - super nowina - gratulacje :applause: i czekam na zdjęcia :love:
Dziewczyny, oswieccie mnie - te pawie konopne grubsze niz indio petrolowe???
Nie zebym chciala pawie tez bo mam te oryginalne bialo-czarne, niby 100% bawelny ale szmatan z nich niezly. Ale tak chcialam podpytac by moc sobie porownac mojego nowego petrolka :) Juz sie doczekac nie moge jak wyschnie petrolek i go wyprasuje i zamotam :)
niewiele grubsze - pawie 200, indio 190 ...
ee, to ok :) juz sie doczekac nie moge az zamotam :) chodze kolo suszarki z praniem i macam co chwila jak glupia :)
Zazdroszczę, ja znów sie pospieszylam i jestem juz poz akupach na ten miesiac :-( jakbym wiedziala, ze u didka jeszcze wolne petrolki to bym sie wstrzymala, a tak - zalamka :cry:
dziewczyny, szybkie pytanie o petrolka: ile płaciłyście za 6? czy 126 euro to dobra cena?
To chyba normalna cena Didka, więc super okazja:)
Dzięki aginiu :)
115+9,5wysyłka, więc masz bardzo dobrą cenę (choć na pewno więcej, niż było u petisu, bo u niej ceny didka bez kosztów przesyłki :))
No a do mnie dzis moje petrole dojechsly v.2, hmmmmm jak mam byc szczera kolor mnie nie powalil a wrecz zawiodl. Sa bardziej morskie a ja wolalabym niebieski. Jak mi sie uda pozniej fotki zrobie. Aaa i wcale cienkie nie sa. 6tka wypelnia pudlo a nawet wystaje :)
Agutku, gdybyś chciała odsprzedać to stoję pierwsza :)
a to mnie zmartwiłaś, bo ja się na niebieskie nastawiam, a z zielenią mi nie po drodze...
moje jutro mają dojść
na zdjęciach mi się wydawał taki szafirowy, trochę jak bławatki, a to mój ulubiony odcień niebieskiego...
no nic, na żywo zobaczę jutro...
w sumie fale aqua też mają inny kolor niż na zdjeciach wychodzą, a są śliczne... :hmm: