dominika79 popełniła wskazanie mi tu drogi;) dziękuję;)
Wersja do druku
dominika79 popełniła wskazanie mi tu drogi;) dziękuję;)
Oczywiście przez "Kawałek szmaty". Chociaż noszę już drugie dziecko, dopiero teraz wpadłam na dobre.
:hello:Witam. Ja dostałam link o kumpeli przez gg :) Jestem tu chwileczke a ju zakochałam się w tym forum
Ja dostałam linka od koleżanki, by poczytać o pieluchach wielorazowych ;-)... I pieluchy i chusta są juz w drodze do mnie :)
Witam, ja wózkowa mama wygooglowałam fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy i na chusty.info znalazłam mnóstwo informacji :lol: Fotelik kupiłam, a na forum się pętam na wątkach niechustowych :oops: Pozdrawiam serdecznie.
stokrotka.a - dzięki niej tu jestem! dziękuje za zaproszenie :heart::heart:
Mnie przyprowadziła tutaj Meta, za co jestem Jej wdzięczna
Ja szukałam informacji o chustach i pieluszkach wielorazowych w internecie. Lepiej nie mogłam trafić :D
wyklikałam "chusty" i jakoś wpadło mi w oko..do teraz wyjść nie może :-)
A ja trafiłam do Was dzieki Rossas - dziekuję Ci Róża bardzo!
witajcie
od jakiegoś czasu buszuję w necie przygotowywując się na pojawienie pierworodnego (34 tydzień brzuszka) i tak Was znalazłam :)
Witajcie! Ja was znalazłam przez internet
Powinnam zaznaczyć dwie odpowiedzi , bo pierwszy raz znalazłam się tu dzięki Kawałku szmaty, ale wtedy byłam tylko gościem podczytującym, zarejestrowałam się dzięki Marta-li , aby kupić od niej prześlicznego Mt i tak już zostałam. Napoczątku tylko czytałam i podglądałam, a teraz trochę pisze.
ja chciałam kupić mt, szukałam, aż tu trafiłam na Gosię, która cierpliwie mi wszystko wyjaśniła i teraz jesteśmy włascicielami cudnego nubika.
A ja trafiłam dzięki koleżance :)
I mam nadzieję, że będzie nam razem dobrze :)
Najpierw była dzidzia, potem przypadkowi ludzie z dzieckiem w chuście, potem ,,chusty" w googlach, spotkanie z "BIedronką" i jakoś tak już zostało.
mnie wciągnęła ADSO i jak już wspominałam wcześniej pochłoneło mnie......:roll:
Już na etapie wczesnej ciąży wiedziałam, że będę nosić maleństwo w chuście i szukałam informacji dot. różnych rodzajów chust aby sobie jakąś kupić. Z googla trafiłam na wątek Recenzje Chust i już tu zostałam :)
A mnie przyciągnęła tu KasiaWska (bardzo się nie musiała starać ;-)). No i tak już zostało - choć na razie więcej czytam niż piszę... :rolleyes: