PchlePsotki Kraina Pieluszek będzie na spotkaniu ;-)
więc dziewczyny przyniosą Ci na miejsce co chcesz
Zapowiada się duża impreza :-) my też będziemy.
Wersja do druku
PchlePsotki Kraina Pieluszek będzie na spotkaniu ;-)
więc dziewczyny przyniosą Ci na miejsce co chcesz
Zapowiada się duża impreza :-) my też będziemy.
Normalnie nie mozemy sie juz doczekac. Roczne dziecko to juz mozna wrzucic w kulki, nie? :mrgreen:
Niestety ja nie dam rady ,tu gdzie mamy nocleg nie ma warunków dla ciężarówki-za duże stężenie nikotyny w powietrzu.
Dziewczyny Kochane, która z Was robiła nam zdjęcia, bo już się ciemno robi i Was nie poznaję :lol::lol:
Ja robiłam. Ale przyznam szczerze, że głównie Jankowi mojemu robiłam. Jak chcecie, to następnym razem postaram się więcej maluchów udokumentować:)
Dziewczynki, przypominam, ze kolejne spotkanie 15 grudnia - tam, gdzie ostatnio: Sala zabaw Kangurek, ul. Chopina
Pytanie: czy chcemy jakieś słodkości przedświąteczne? Jeśli tak - zapytam panią w Kangurku, czy możemy przynieść swoje. Któraś chętna na pochwalenie się :ninja: swoimi wypiekami?
Ja mogę coś upiec. Bo lubię:)
Dziewczyny jak mnie nie zawieje to bede:razz: bo ja to kierowca letni a nie zimowy jakos panicznie sie boje zima jezdzic hehehe
Przepraszam ze mnie nie bylo, ale w polowei drogi zorientowalam sie ze nie mam ani dokumentow do auta ani portfela z pieniedzmi dowodem osobistym i prawem jazdy, i troche za duzo ryzykowalam bo to jednak prawie 50km wiec wszystko moglo sie zdazyc.
Ja moze zrobie cisteczka ryzowe, to i maluchy mogly by pojesc te ktore moga:))
Zadam glupie moze pytanie ale nie bylam nigdy w kangurku, czy tam mozna kupic kawe/herbate/wode???:P
ja nie wiem czy dam radę sama upiec ale na pewno coś przyniosę ;-)
Przynoście smakołyki, przynoście :) Będzie pysznie przed-świątecznie.
Coś do picia (kawę, herbatę) - jeśli nie dostaniemy "gratis", to zawsze można kupić.
Dzięki dziewczyny za spotkanie! Jak zwykle za krótko :-)
Czyli następne spotkanie 12 stycznia 2013 r., godz. 10 w Kangurku.
Dziewczyny,
dziękuję Wam bardzo za ten czas razem. Wniosłyście naprawdę wiele dobrego do mojego życia tu, w Siedlcach :)
Mam nadzieję, ze będziemy w kontakcie...
P.S. Jak założycie same nowy wątek siedlecki - będziecie mogły edytować jego tytuł -i będzie Was łatwiej znaleźć :)
coś czuję że do mnie pijesz :-P
po spotkaniu założę nowy wątek żebyśmy mogły edytować i milmilce głowy nie zawracać jak będzie angielski szlifować :-)
no ale znajdziesz dla nas jeszcze trochę czasu i będziesz zaglądać :ninja:
Nie będę Ci pisać że już tęsknimy bo to wiesz...
Trzymam za Was kciuki Kochana :kiss:
Dziewczynki - skorygujcie termin spotkanie :) Bo 14 to nie sobota... Czyli kiedy się spotykacie? ;)
A tęsknić to i ja zaczynam...
o matko, w kalendarz na 2012 spojrzałam :-P
Czyli spotykamy się 12.01?
A jak tam po drugiej stronie oceanu? Ludzie mniej czy bardziej zamotani niż u nas?:)