A na kulki to o ktorej sie wybieracie?
Wersja do druku
A na kulki to o ktorej sie wybieracie?
Mi -mamy konkurencyjny klub mam pruszkowskich-he,he,he....no i na kulki sie umowilysmy, ale nie na Skoroszach tylko u nas
a ja kurka nie wiem czy bede-Basia ma 37,5 i zaczyna jeczec-zobaczymy co jutro
co jakiś czas sobie myślę, że wpadnę do Was na pruszkowskie mamy, ale... ZAWSZE w czwartek mam coś. albo nie mam siły ;)
a ja mogę do pruszkowskich mam zajrzeć jak już się ogarnę?
no widzicie dziewczyny-ale Wy macie przynajmniej jakies rozsadne wytlumaczenie-no ze odleglosc-a ja z Pruszkowa i tez ciagle cos , mam tylko nadzieje ze Iza mnie za frekwencje nie wyrzuci
oby!
to może się tej deprze wymknę definitywnie ;)
Hej dziewczyny, witam się z "sąsiadkami" :)
ja jestem z Błonia/Milanówka :)
pozdrawiam :hey::hey::hey::hey:
Cześć monikamarcina :)
Dziewczyny dla tych co się wybierają do klubu mam z pruszkowa, a jeszcze nie doratły - byłam pierwszy raz wczoraj i było bardzo fajnie :)
mi. chyba dostałam trochę próbek minerałów i mam chyba już swój typ, ale może i tak jakoś się dogadamy?
art-butik - oczywiście, że było fajnie :ninja: ZAWSZE jest fajnie :mrgreen:
Kajetan - wszystkiego najlepszego, boskich zabawek, grzecznego brata i uśmiechniętej mamusi życzę! STO LAT!!! :dancing:
Zosia - jak młodsza siostrzyczka? da się z nią bawić?
tez sie do gratulacji dolaczam:)
Podobno w przedszkolach w okolicy grypa żołądkowa panuje, u mnie już przeszedł sajgon, ledwo żyję od dwóch dni.
Dziewczyny czy macie jakąś sprawdzoną szkołę rodzenia w Pruszkowie, bom zainteresowana bardzo.
I jeszcze żeby dofinansowanie miała???
czesc dzieczyny:) kiedy nastepne spotkanie bo mam ochote sie dolaczyc:)i poprosic o pomoc w wiazaniu...
art-butik - ja lubię szkołę Magdy Hryciuk beautymama.com.pl . Jej wersja warszawska jest darmowa dla Warszawianek. Magda jest położną w SwZofii.
magdalina86 - ano jakoś tak się nie spotykamy zupełnie ostatnio ;) ale w Pruszkowie działa Klub Mam (takich niechustowych), możesz dołączyć ;)
dziekuje bardzo :)znalazlam wlasnie str klubu:)
no a ja się wreszcie wybierałam do Klubu i znów nie dotarłam.... Kuba nie bardzo się czuł wczoraj i miał humor...że bez kija nie podchodź.... a za tydzień nie będę przychodzić, bo jest kurs, a ja i tak mogę dopiero ok 11 przychodzić, bo wcześniej mam rytmikę w p-lu. Ale kiedyś do Was dołączę!!!!
Iza, mam pytanie - czy 4 latka (14kg) dam radę nosić w Tuliku z tymi dodatkowymi paskami? bo chętnie bym mojego Kubę jeszcze ponosiła, tym bardziej że lato idzie i wycieczki jakieś będziemy robili, a wygodniej z nosidłem niż z wózkiem. Czy jest możliwość przetestowania tych "przedłużaczy" przed kupnem?
madzior - tak, możemy rozpakować i przymierzyć :)
kurs w klubie jest za tydzień i za dwa tygodnie...
zwierzę się Wam, że ja już mam dość zimy :-( nie mogę się doczekać świąt i mam w sobie głęboką wiarę w to, że swiąteczne spacery będziemy odbywac przy burzy zielonych pączków na drzewach!!!
Iza, jak będę się w końcu wybierała do Klubu to napiszę w sprawie tych pasków do nosidła. A jeżeli będzie mi konieczne nosidło zanim dptrę do Klubu pozwolę sobie napisać do Ciebie i ewentualnie osobiście spotkać się z Tobą.
no pewnie ;) wpadaj na kawusię!!
ja tez mam dosc zimy i to po dziurki w nosie-a szczegolnie ubierania calej troki przed wyjsciem
juz mi wiosna zapachnialo i co? no ja sie pytam gdzie ta wiosna?
ja siedze zawalona tak robota jak nigdy w zyciu z trojka dzieci w domu-dziewczyny trzymajcie kciuki zeby to byl sukces, a nie najwieksza porazka mojego zycia
a co do klubu to znowu dzien w dzien szkola na 11 i kurcze jak to pogodzic?
Cześć, Dziewczyny, :)
witam po latach ;)
znacie może jakiegoś dobrego fizjoterapeutę dziecięcego w okolicy, albo wiecie gdzie można zapisać się na jakieś rehabilitację aby poprawić koślawość kolan?
moja kolezanka bardzoi sobie chwalila w Podkowie
podkowa leśna, dębowa 6
mgr Radoch
758 92 11
ja cenię sobie poradnię rehabiltacyjną VITA przy wojska polskiego
jak zobaczyłam, że wątek ożył, to aż mi w sercu piknęło :jump:
myslisz ze to juz ozyl? eeeeeeeee-jakos pustawo:(
A nam panią z Podkowy baaardzo odradzano w naszej przychodni. Podobno w Błoniu w jakiejś przychodni są rewelacyjni rehabilitanci na NFZ. My się męczyliśmy w szpitalu w Grodzisku, IMO spoko tam jest, są zdecydowanie chustowi i pieluchowi.
egla30, a czemu odradzali? bo w internecie ma dobre opinie (choć stare) i ja już się zdążyłam umówić na jutro... :hmm:
Moja doktor, którą bardzo sobie chwalę w opiece nad córami, a tu wybredna jak diabli jestem, twierdzi, że efekty rehabilitacji u tej pani w Podkowie są dość powolne i stąd mi ją odradzała. Podobno rewelacja w tym Błoniu i świetne podejście do dzieci ale to z NFZ.
Hej, RodzinkaCafe zamieściła na FB info o "koncercie dla Mamy i Taty" 26 maja o 15 w parku Achera.
Atrakcje i konkursy rodzinne, kiermasz rękodzieła... gra zespół Pro Familia (nie znam)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
No, coś się dzieje na Ursusie :)
Czy sa tu jakies grodziskie chustomamy? Ja w tym tygodniu przed poludniem ganiam po placu zabaw w grodziskim parku i chetnie z kims doroslym sie spotkam :) a ganiam z czworka, bo brat swojego dolozyl i na openera pojechal.
Iza czy Ty jestes na miejscu? Bo w przyszlym tygodniu bede musiala Cie nawiedzic :)
sa,przynajmniej zakonspirowane na pewno sa-he,he,he....a nie chce Ci sie do Pruszkowa podjechac?
jutro to do nawet do mnie -droge znasz-tylko przed komarami ostrzegam....
pewna mamo - jestem :) właśnie miałam pytać kiedy będziesz, bo zamówienia wpadają :-D