Cudna ta ruda:heart: zresztą zielona tez w moim guście;) Gdybym nie miała już klepniętej czerwonej to bym już pisała o czapkę do rudej:P
Cudna ta ruda:heart: zresztą zielona tez w moim guście;) Gdybym nie miała już klepniętej czerwonej to bym już pisała o czapkę do rudej:P
Ruda jest raczej taka przejściowa, jesienno-wiosenna, na zimę też się nada, ale nie jest jakoś super ciepła, więc czapka do niej nie bardzo pasuje. No i włóczka niezbyt się na czapkę nadaje, bo cieniutka. No chyba, że by się ktoś uparł :)
A Twoja chusta się już robi :)
czy ten czerwony komplet wolny jest? :) jest na zimę czy raczej późną (wczesną?) jesień?
Zaglądam tu co rusz i ciągle mam wątpliwości jaki kolor tym razem zamówić :rolleye: przez nowy kolor włosów wszystko sobie pozmieniałam i chyba w końcu pomaluję na inny :duh: bo do swoich ubrań kolorystycznie nie pasuję :P jak już się namyślę czy będę blondynką czy brunetką to stanę sobie w kolejce do Ciebie po kolejną tym razem już na bank nie gryzącą chustę :)
Arbuzowa. Jaka piękna ja chyba ją chcę bardzo bardzo jak mawia moje dziecko. Pomyślę chwilę, dobrze? I zapytam o jej poziom agresji, znaczy gryzie czy nie?
No problemo - jestem do usług :)
Ona jest z tej włóczki, z której masz taki tęczowy komin, więc raczej mało agresywna ;). Tylko że on był robiony z podwójnej nitki, chusta jest robiona pojedyńczo, czyli jest cieńsza. Rezerwuję ją dla Ciebie i zachęcam, bo jest bardzo ładna :)
dubelek
no ostatnio ciężko mnie w sieci zobaczyć bo u nas stalego łacza póki co brak:(
moja może i na listopad być - akurat na urodziny me:)
pomyślę nad typami - pogadam z Nellką i dam znać:D czapek dziecięcych się podejmiesz?:)
Arbuzowa - jest po prostu piękna ...:beat::beat:
Niestety nie, tylko w komplecie.
"Brzydula i rudzielec" - coś nie tak rudzielec jest, ale gdzie brzydula??
Dziękuję Asiu za komplement, idę poinformować męża że ma ideał w domu, bo do tej pory biedak żył w takiej nieświadomości :lool:
Komplet dla Rosemary - mam nadzieję, że się spodoba: