Jak się szczelnie owiniesz pod szyją, to - moim zdaniem - nada się i na zimę.
I jest nowy wzór :)
Piękny! Bardzo delikatny, spokojny.
Fajnie, że są nowości :)
komplecik cudny :) już się doczekać nie mogę ;)
kompleciku i tej ruskiej ;)
zerknij na pw ;)
Fakt-przećwiczyłam trochę włóczek na portfelu :lol:
Nowy wzór bardzo mi się podoba.Bardzo elegancki :heart:
Nie mam po co stać,bo "ćwiczyłam" ostatnio sporo :lool:
A wzięłabym :twisted:
[QUOTE=magnus;2560320
Czym byłoby życie bez "ćwiczeń"? ;)[/QUOTE]Przytyłoby się ;) :lol:
oj jak tak patrzę na swój komplet to na samą myśl, że niedługo będzie już u mnie jest mi cieplej ;)
Asiu,jak teraz wygląda kolejka? Chciałabym dwa komplety czapka+ chusta dziewczynkowe :)
też bym chciała wiedzieć jak wygląda kolejka, bo chciałabym chustę + czapkę :hide:
Dziewczyny, listopad - połowa gdzieś najwcześniej.
Co do dwóch osób, to nie wiem, jak będzie, bo zamówiłam włóczkę i się nie odzywają... W zależności od ich decyzji kolejka może się skrócić...
To ja też poproszę o wpisanie na listę a tymczasem zmykam pooglądać galerię :)
Asiu czy ten nowy wzór mógłby powstać z włóczki bawełnianej lub bambusowej, ewentualnie z jakimiś domieszkami, np. z jedwabiem?
Rozumiem. Ja generalnie lubię z włoskami. Efekt 3D ;)
A czy moglabyś napisać jaką grubość potrzebujesz? Przejrzę sobie włóczki, bo bardzo spodobał mi się ten ostatni wzorek.
Piękna chusta, piękny wzór ten na fioletowej chuście! :beat:
Tylko jak wiesz ja chwilowo muszę spasować ;) ale pewnie jeszcze się na coś zdecyduję, hihi
Nikogo nie ma do fioletu czy poszedł był w międzyczasie?
To ja sobie stanę profilaktycznie :)
scarlet, oczywiście rozumiem i niezmiennie zapraszam :)
Aksamitko, wygląda na to, że fiolet do wzięcia. Stań sobie profilaktycznie ;)
ja przepraszam, nie odpisałam na czas :hide: muszę się jeszcze wstrzymać z zakupem :oops:
piękny ten siwo-czarny komplecik z 4237, ile bym musiała na niego czekać i jaki kredyt na niego zaciągnąć - bo ze zdjęcia to wart chyba fortunę:) i ustawiam się w kolejce:)
Bardzo fajne są te czapki z przedłużonym tyłem. Świetnie się w nich wygląda :)
Asiu piękne wszystko i czapki i mitenki, akceptuję w 100% czekam na info z numerem konta i danymi do przelewu, bo nie wiem czy mam gdzieś w starych postach i zaraz kaskę prześlę.
Ostatnio nawet myślałam o tych czapkach
pozdrawiam
Stoję dalej do fioletu.
mitenki cudne:love: ile takie cuda? i dasz radę zrobić z włóczki jak mój rudzielec?:hide::ninja:
Mitenki od Asi fajnie się nosi, mam już jedne, jak nie jest za zimno to tak normalnie zakładam, a w zimie fajnie wyglądają założone na skórzane rękawiczki, np szare lub czarne i dodatkowo grzeją, polecam
Rosemary, dziękuję za wszystko :kiss:
Tyle miłych słów się tu czyta o Asiowych chustach a ja polecam się wyżyć słownie TUTAJ ;)