Nie będzie nowości dzisiaj. Ale może być vespers i Shui Long Lunare.
Wersja do druku
Nie będzie nowości dzisiaj. Ale może być vespers i Shui Long Lunare.
juz przepraszaja wlasnie
http://www.oschaslings.com/
Czy tylko mi ich strona internetowa ani trochę nie chce się ładować? No nic sobie nie pooglądam :frown
ahahah :lol: no to nieźle ;)
Może jutro uda mi się pozachwycać, ale nie wiem czy to się dobrze skończy :hide: jako początkująca poradzę sobie z nową oschą? Jaki skład najlepiej byłoby wybrać? Wymęczyć przed użytkowaniem, żeby złamać czy nie trzeba? Te chusty są obłędne :love:
Dziewczyny, ja w sprawie kukułki ;) jak się to to instaluje i gdzie, uświadomcie mnie proszę :)
ja pisałam szczegółową instrukcję do chroma
zainstaluj sobie PM na chroma a ja Ci zaraz wkleję co dalej ;)
edit:
dobra to jeszcze raz
* otwierasz chrome
* w prawym górnym rogu masz takie 3 poziome kreski = "Ustawienia Google Chrome" - kliknij- wybierz "Ustawienia"
* po lewej wybierz "Rozszerzenia"
*będzie Page Monitor a pod spodem Opcje
tam się wszystko ustawia
oczywiście wcześniej otwórz stronę Oschy na newsach i kliknij monitoruj a potem przejdź do ustawień :)
Kuku działa,ale jak klikniesz żeby pokazało zmiany to nie pokazuje.Więc i tak sobie trzeba odświeżyć.Jedynie wiadomo,że coś się dzieje.
Ok, super - zainstalowałam i działa :mrgreen:
Kochane, co ja bym bez Was zrobiła :kiss:
dziękuję bardzo bardzo za instrukcje, jesteście super :kiss: :thumbs up:
nic sie nie dzieje
ja mam 16stopni w pracy:ninja:
niech mnie rozgrzeją no ;)
może czekają do popołudnia/wieczora? ostatnio ok. 16-17 im się zdarzają wypusty
pisałam do nich i Cathy odpisała,że ciągle testują i strona jest w naprawie i chyba zajmie im to dłużej niż przewidywali, ale mają nadzieję wystawić w ciągu kilku dni
:hmm: się okaże
:duh:
toć to mENczarnia jaka:twisted:
hihih
a strona nie działa :ninja:
no, wrzucą coś jak ja będę na siłowni na pewno :/ także szykujcie się na jutro gdzieś ok. 17:00 ;)