Tak, tak, tak :D
mogłabys znaleśc gdzies zdjecie tej butelkowej ciemnej zieleni zebym mogła zerknąć :)?
a ta szara jaby co to jest holicy czy moja :ninja: ?
bo sie pogubiłam
:D:D:D:D:D:D:D
No formalnie to holica, bo ona się wcześniej zadeklarowała. Ale włóczkę mam, więc chyba problemu nie będzie. A z zielonej robiłam kiedyś taki komplet - to chyba identyczny odcień:
A moze jakis granat ?
A czy byłaby szansa na chustę taką jak ta szara ze strony 101 ale koloru jasno szarego wpadającego w niebieski?
Jasne :)[/QUOTE]
Świetnie:-) Odpisałam na PW
Całe lato nie próżnowałam i mogę Wam powoli pokazać efekty - dziś w nocy wykończona chusta wraz czapką do kompletu.
Włóczka to 75% wełna superwash + poliamid, jest miękka i cieplutka. Cudne kolory - turkus, fiolet, morski... Wymiary to ok. 190 cm. najdłuższy bok i ok. 95 cm. "wysokość".
Magnussssssssss! Powalasz mnie kolejnymi chustami. Morska głębina będzie moim marzeniem...
Powoli kończę to, co zaczęłam wczesnym latem - dziś do wzięcia milusia, miękka, a przy tym lekka chusta w kolorze cyklamenowym (znalazłam to określenie w internecie, bo naprawdę nie wiem, jaki to kolor :)), Jest duża (ok. 200 cm. na 100 cm. wysokości), zrobiona z akrylu z domieszką angory (włoska właściwie nie widać, tylko włóczka jest puszysta, nie jedwabista).
To wielki chuścior, nie chusta! :)
Może być i chuścior :)
Brać, proszę, bo fajna jest. Będzie służyła właścicielce przez cały rok :)
A może komuś coś w zieleni -
"ZIELONO MI"
Komplet w przydymionej nieco zieleni. Całoroczny (z cieniutkiego akrylu).
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1057.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1058.JPG
Do mnie dzisiaj dotarła szara i jest cudna:):)
no i się zaczyna :heart: serce i oczy wyskoczą mi z zachwytu.
Podziwiam Twój talent ale najbardziej Twoje tempo bo ja właśnie kończę chustę, którą zaczęlam późną zimą, miała być na wiosnę a będe ją nosila od jesieni ;P
Mój kąplecik dotarł w piątek. Magnus :applause: teraz nie będę mogła doczekać się zimy :p