Magda, na wszystko się zgadzam :) Tylko że wzór na granatowej i na tej grafitowej i butelkowej jest taki sam :) Myślę, że Twoje zamówienie uda się zrealizować jeszcze we wrześniu.
Dziękować, dziękować :)
Asiu - chusta doszła, jest piekna :love: dziekuję :*
kobieto Ty mnie z torbami puścisz ;), ja tu wchodze a tu znów cuda, ta szara jest super
piękna ta chusta!!!:beat:
super wzór!
Magda, to poproszę obwody szanownych głów na priv :)
Cieszę się, że jagodowa dotarła i się podoba. A odwyku nie rób, plisss.... :)
Dzięki, dzięki :lol:
Tylko dlaczego nikt jej nie chce???:ninja::rolleyes:
Ja ją chcę!!! :) Tylko szczypie się z kasą:)
Ja też bym chciała, gdyby mnie nie gryzła :twisted: ale spokojnie ja poczekam popatrzę i w końcu zamówię tą moją wymarzoną NIEGRYZĄCĄ chustę :ninja:
Hehe :) Tak myślałam, że tu leży problem :)
dokebu, wiem, wiem - Ty nie możesz mieć w składzie ani moheru, ani angory ani klasycznej wełny. Zostaje nam jakaś szlachetna włóczka merino albo jakiś jedwabisty akryl... No bo jedwab to nie bardzo na zimę... Coś wymyślimy :)
A ta szara nie jest gryząca, no ma angorę, ale to będzie przeszkadzać tylko wrażliwcom w tym względzie.
:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::! ::!::!::!::!::!::!:
Cieplutki komplet do akceptacji przyszłej właścicielki - duża czapa i długaśny szal (na zdjęciu jestem owinięta dwa razy) z dużą zawartością wełny - oj, ciepło w nim będzie :
jakby ta szara nie gryzła to juz dawno byłaby moja ;)
mnie się ten szary wzór podoba, bo jest trójwymiarowy optycznie, szczególnie na zdjęciu bokiem to widać.
to jest jedyny wątek handmade,który od dwóch lat regularnie odwiedzam, a mam tylko dwie chusty:D
No właśnie ja jestem mega wrażliwa :( ale już chociaż wiem czego nie mogę i co mi jeszcze z możliwości zostało :ninja:
Nie ma problemu :)
To ja się czuję zaszczycona. Serio!
Mogłabym :) Włóczka nie może być zbyt miękka, bo przy tak ażurowym wzorze wyjdzie szmatkowata. Ale nie jest bardziej gryząca niż ta śliwkowa, którą u mnie brałaś w zeszłym roku.
myślę nad ta szarą, ale ...... jakie masz dostepne kolory na już ?
W domu to za bardzo nie mam. W sumie na ten konkretnie wzór, to śliwka jedynie... Ale wczoraj, jak kupowałam zieloną dla Magdy, to widziałam w pasmanterii: Jasny popiel, taki odcień wpadający trochę w błękit, jasny, surowy beż, bordo, butelkową ciemną zieleń, przygaszony ciemny dosyć róż i to chyba tyle z tych bardziej interesujących.