mnóstwo ich było, mandarin, silver, rosso, rosenquartz, :love: tu są te wzory, pod indio linen blends:Cytat:
Zamieszczone przez lemonka
http://www.birdiesroom.com/DIDYMOS-Swatches.aspx
Wersja do druku
mnóstwo ich było, mandarin, silver, rosso, rosenquartz, :love: tu są te wzory, pod indio linen blends:Cytat:
http://www.birdiesroom.com/DIDYMOS-Swatches.aspx
i jeszcze gold :love: którego zresztą można kupić u nas na chustostraganie
edit: chociaż ten to moze byc też zwykły bawełniany gold
Dzięki po raz kolejny :) Szkoda, że tylko takie bardzo jasne te lniane Indio. Chciałam zapolować na jakieś trochę ciemniejsze, ale dwukolorowe.
A nie wiesz może, które bawełniane Indio nosi dobrze cięższe dzieci?
niestety w żadne się nie motałam, sama jestem ciekawa bo planuję jakiś len zakupić na lato
Ja tez takie mam plany tylko nie wiem czy znajdę cos dla siebie kolorystycznie :)
Jakie są ceny lnu dł. 4,2? Tak mniej-wiecej?
Purpur z lnem jest dwukolorowy. I jeszcze dostępny w sklepach.Cytat:
No i Eibe.
Joawoj dzieki :) Śliczny ten purpur :love:
lemonko, eibe nie nalezy do pastelowych, to naprawde soczysta zielen cisu:)
ja czekam na eibe właśnie. Mam nadzieję, że len pokocham bo jak nie to się wkurzę:P
hehe jak nie pokochasz, to zeszmacisz i porzucisz :wink: gdzieś na chustostraganie :wink:Cytat:
Zamieszczone przez rebelka
jak będziesz miała to dawaj fotki :D
To moja jedyna nadzieja 8))Cytat:
Zamieszczone przez calineczka
jednego golda wystawialam z lnem :) zostal u mnie :P drugi gold bawelna tez sie przewinal ale poszedl na allegrowo :)Cytat:
edit: chociaż ten to moze byc też zwykły bawełniany gold
pokochasz :P eibe jest twardy jak decha ale jak go wymeczysz cudnie sie odwdzieczy :DCytat:
ja czekam na eibe właśnie. Mam nadzieję, że len pokocham bo jak nie to się wkurzę:P
A przez tel mówiłaś, że już miękki jest :twisted: :wink: :wink: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Bushido
Najgorsze, że zamówiłam jeszcze zarę, która od pierwszego pomacania była moim marzeniem i na pewno będę musiała jedną chustę sprzedać :? Tylko, że już teraz, na samą myśl o tym mi przykro :hide:
jest miekki bo go meczylam ale uzywalam na zmiane z innymi chustami :P dla mnie byl gites ale wole kiesel ( lubie niebieski po prostu :hide: )
eibe jest cudny :love: mi zmiękł po kilku praniach i płukaniu,zrobiłam tez z niego hustawke.
po tygodniu byl jak ta lala :mrgreen:
Eibe doszedł. Jest cuuuudny! Bałam się koloru ale jest super, taki w sam raz dla brunetek :) To mój pierwszy len, nigdy go nawet nie macałam, i jestem mile zaskoczona. Ma fajną strukturę, jest ścisły ale sprężysty. Młody śpi mi właśnie w kieszonce :mrgreen: Dzięki Bushido :kiss: Idę Ci pozytywa wysmarować :P
Zdjęcie, zdjęcie!
Ale kolor jest rzeczywiscie przesliczny.
zdjecie :) STrasznie sie ciesze, ze sie podoba i dziekuje za super pozytywa :kiss:
A czy ktos ma purpura?
ja mialam dla mnie byl za cienki ale wszystko jest kwestia gustu :)
O! To jest cienszy niz eibe? A jak nosi 10 kilowce, wiesz może? :)
Purpur jest duuuuużo cieńszy niż Eibe.
Szkoda, że wczesniej nie dopytałam :(
Dzieki Petisu :)
Ja mam purpura i moja :baby: waży już 10 kg.
Uwielbiam go i to, że jest cienki uważam za plus a nie minus bo moim zdaniem nosi bardzo dobrze a węzeł jest mały i zgrabny. Mam dla porównania też len natur i częściej sięgam po purpura :D
No to mnie pocieszyłas :) Dzięki!
A jeszcze mam jedno pytanie - czy konopie tylko takie ecru były czy jakies inne też?
Wreszcie się i ja pochwalę, bo sobie prywatnie sprawiłam len natur na plecaczki. Jestem zaczarowana jego kolorem, bo jest taki, taki ...łagodny. Trochę jest twardy, ale mi nie przeszkadza taka sztywność chusty, lubię takie. Ciekawa jestem jak się będzie motał, bo :oops: szczerze się przyznaję, nie miałam jeszcze nawet czasu sprawdzić.
lemonko - tylko bandażowate, no chyba ze farbniesz sobie ;)
Dzięki :kiss:
albo zajrzyj do Orlinkowa - bywają tam pięęęękne konopie by Linda :)
Edit: literówka
Dobra myśl! :)
A proszę bardzo :DCytat:
Zamieszczone przez agapee
http://img33.imageshack.us/img33/3959/p1040884j.jpg
Fajny ten zielony len :)
A do mnie dziś Purpur dotarł :) Jest ładniejszy niż myślałam. Po wyjęciu z pudełka miękki i gładki, bez wypukłości wzoru Indio. Pięknie się mieni. Teraz się już suszy, a jutro po prasowaniu znów się odezwę :)
Mam nadzieję, że nie będziesz zawiedziona :)Cytat:
Niesamowite macie kolorki !!! :szok:
Chyba się zaraziłam, na razie w granatowo-białym noszę :wrapmom:
A ja czekam na swoje 3 indio ultramarin kółkowe od myrra ;-). Marzy mi się jeszcze czarno białe indio. No i zobaczyłam właśnie czerwono - białe boszeeee jakie cudo :szok: . można gdzieś jeszcze takie kupić?
Czasem na niemieckim ebay-u się pojawia.Cytat:
Zamieszczone przez kanka9
kanka np to:
ziegel jest ale czerwony :)
http://cgi.ebay.de/Didymos-Tragetuch-in ... 7C294%3A50
rzufik śliczny ale on jakiś jaśniejszy jest czy mi się wydaje czy to zdjęcie takie?
Kurka chyba jak mąż wróci za miesiac to może go ładnie poprosze na prezent o kolejną ;-). Chyba nie znosze tych chust ;-) co mam ale chce kolejną ;-). Ale jest śliczna
rebelka ładnie Wam w tej zieleni...
a już w plenerze w takiej zieleni to już całkiem suuuper
a ja szukam indio dla koleżanki, ale nikt się pozbyć nie chce... :|
może którejś z Was-Indiofilek się jakieś znudziło...
:wink:
calineczko, ja sie zastanawiam na sprzedaża violi... bo czarno-białego się tak łatwo nie pozbędę...
kanka no takie jest:
http://www.mein-kleiderschrank.de/index ... &catid=155
czyli rózowawsze ;)