:high:
ja się piszę na spotkanie:) o 15 w mamma mia?
Wersja do druku
:high:
ja się piszę na spotkanie:) o 15 w mamma mia?
Magdo, mojej pieluszki nie zabieraj na spotkanie. Postaram sie ją od Ciebie odebrać w przyszłym tygodniu.
tak, tak, o tą - to chyba najbliższa wskazanego miejsca kawiarnia dzieciowa - i IMHO dla niemowlaków naj z tych ursynowskich.
Hmmm musze chwilkę pomysleć jak to jutro logistycznie zorganizować...
Magda, ale rozmumiem, że bierzesz tylko warszawskie pieluchy czy wszystkie? Bedziemy je segregoac i pakować do wysłania?
Chciałabym się wszystkich pieluch jutro pozbyć! Jeśli aginia napiszesz mi ile kopert bąbelkowych kupić do wysyłki to jutro odbierając paczki na poczcie kupię je, wezmę także z poczty te potwierdzenia nadania do wypełnienia. Nie mam drukarki w domu więc fajnie by było gdyby któraś z was wydrukowała listę z wątku kto jaką chciał pieluchę i listę adresów do wysyłki. To jutro na spotkaniu posegregujemy pieluchy, zapakujemy w koperty i zaadresujemy. Daleko od MamaMija jest poczta???? żeby je od razu wysłać
Jak uważacie wysyłamy od razu jutro te pieluchy czy czekamy aż dziewczyny wpłacą na konto różnicę w cenie??
DZIEWCZYNY WYŚLIJCIE PROSZĘ AGINI ADRESY DO WYSYŁKI PIELUCH!!
poczta jest zupełnie blisko i do tego nie taka najbardziej oblegana;
listę kto chciał jaką mogę wydrukować, adresy nie wiem czy jutro się wyrobię, bo nie będę miała dużo czasu w domu
Hej Kobitki, ja na 15 na 100% nie dam rady być, musze o 15.30 wyprawić Kube na narty i odebrac Jasia z przedszkola, tak więc dopiero koło 16 moge podjechac do MM....
Zrobie listę adresów - tak więc przesyłajcie! Moge wziąć te z przelewów, ale czasami ma się inny adres niż ten z konta...Czy robimy zbiorową paczkę np do poznania czy indywidualne? Bo z tego co pamietam z kilku miast było więcej niż 1 osoba, to zaoszczędzi roboty z pakowaniem...
Jul - jak już zrobie listę to mogę Ci przesłać? Nie mam drukarki:(
Magda- pamiętasz ile Ci przelałam, bo reszta została na moim koncie - może starczy na przesyłki? Tylko trzeba by dozabierać za te vaty i cła. Możesz to jakos podliczyć?
dostałam 2301zł jak wróce z poczty to podliczę wszystko
Wysłałabym pieluchy do każdej z dziewczyn osobno, i tak dlugo czekały na pieluchy. A 6zł chyba to niewielka różnica dla nich będzie.
Jak karmiłam Frania to przemyslałam sprawę:)
Myślę, że będzie ciężko dzisiaj ten cały temat ogarnąć bo nie sądzę aby udało nam się zdobyć wszystkie adresy. Dziewczyny mieszkające w Warszawie a jest ich 5 ( nie licząć Ciebie, mnie, Jul i Murmle) może będą chciały odebrac pieluchy osobiście...
Zaraz zrobię listę grupującą:)
Magda&Franio Warszawa – 1sztszast.prast Wawa – 1sztaska.jb Warszawa 1sztmurmle Warszawa, 2sztaginia Warszawa - 3sztsharkah Warszawa – 2sztOlban Warszawa – 4sztJulaac Warszawa 2sztJul Warszawa 2sztTrójmiasto:Kaido – 1sztEspejo – 2sztKasia 234 – 2sztKraków:Mamadi – 2szt
Mamusia_antusia 2sztSzczecin: lilka_l 3szt
Wrocław: biankaaa 2szt
Oborniki Śl: Carissima 1szt
Poznań – Morla1 – 2szt
To kupię od razu 9kopert na poczcie i potwierdzenia nadania wezmę.
odebrałam paczki. Po podliczeniu wyszło ze ze wszystkim jedna pielucha wychodzi 75,91 gr.
Do dopłaty jest więc 6,91gr na sztuce
Dopłaty proszę robić na konto Agini, jej również proszę wysłać dane do wysyłki.
Koszty wysyłki to koperta bąbelkowa 92gr sztuka oraz priorytet 1szt. 5,7zł a priorytet 2szt. 6,2zł
Wszystkie kwity opłat wezmę na dzisiejsze spotkanie.
Wszystko do Agini wysyłajcie :)
O której się spotykacie w MamaMia? Ja sama nie dam rady tam dotrzeć, ale spróbuję wysłać kuzynkę, która mieszka niedaleko :)
od 15 tam będziemy
Zaraz ślę pieniążki i niestety ale jak tylko przyjdzie pieluszka muszę wystawić ją na bazarku....Chyba, że któraś z Was już chętna jest.... (mega kryzys finansowy) :(
Magda, na razie mam tylko 3 adresy...
Do której będziecie w MM?
Kurrrrrrrczeeeeeeee to ja muszę ją zobaczyć. Może zamiast niej jeszcze coś innego wystawię :D
aginiu - możesz słać adresy, jestem w domu, więc spokojnie powinnam wydrukować;
Jeśli ktoś z Warszawy chce odebrać osobiście, a dziś nie może w MamaMii, to mogę je potrzymać u siebie na Natolinie do odbioru - zazwyczaj ktoś jest w domu - ale rozwozić po mieście nie dam rady.
To podeślę koło 14, zobaczymy ile sie uzbiera:)
Dziewczyny ja nie dam rady przytargać wszystkich pieluch..... to są dwie na prawde duze torby a ja musze jeszcze do autobusu sie wtoczyc. Wezme ze soba tylko te do wysylki i dzisiaj te co odbieracie osobiscie
Magda to może weź tylko te co mam adresy - sztuk 4?
Dobra mój tata mnie przywiezie tam z torbami będę ok 15.15. Czy może być tak, że jul przejmie ode mnie pieluchy do odbioru osobistego a aginia te w kopertach do wysłania?
jeśli chodzi o mnie - ok
A może znajdzie sie jakaś dobra duszyczka, która weźmie na siebie wysyłki? Ja ledwo zipię, męża ostatnio w domu w ogóle nie ma, i przez najbliższe 2 tyg nic sie nie zmieni:( Cały majdan na mojej głowie...i jakoś średnio widzę wysyłanie tylu paczek z Frankiem:( Ktos się ulituje?
Dziewczyny, bardzo dziękuję za spotkanie, wybaczcie, że ekspresowe i z mojej strony mocno chaotyczne ale dzisiaj mam kiepski dzień, nic mi nie idzie, wszystko sie psuje :roll: Proponuję dogrywkę w godzinach przedpołudniowych - Magda - wpadniesz jeszcze do nas?
Pieluszki cudne! :heart:
Magda - wielkie dzieki za ogarniecie tematu, pisanie do Renee i przeprawy z UC :kiss:
Jul - dzielna z Ciebie kobieta:kiss:
Dziewczyny przesyłajcie adresy i brakujące $$$ bo na poczte chcemy pójść raz, a część juz jest na czysto i nie chcemy ich blokować;)
ja również bardzo dziękuję za spotkanie i Magdzie przede wszystkim za sprowadzenie tych cudnych pieluszek!:thumbs up:
z tego wszystkiego zapomniałam zapłacić za kawę:oops: Jeśli pani się upomniała i jeśli zapłaciłyście, podajcie proszę nr konta, żebym mogła Wam oddać!:sorry:
aginiu, pieniądze już przelewam
julaac ja za Twoją kawę nie płaciłam
jul może u ciebie Pani się w MamaMia o kasę za kawę julaac upomniała
szast.prast twoja pieluszka jest u mnie na stegnach, wszystko w wyniku zamieszania. Napisałaś na wątku, że chcesz ją ode mnie odebrać a później agini przesłałaś pieniądze za wysyłkę
czy ja bym mogła poprosić o dane do przelewu na pw? I ile dokladnie mam przelać, bo mi ciąża mózg przytępiła i się pogubiłam ;)? Adres wyślę wieczorem, bo właśnie sprzedaję pieluche na bazarku i wieczorem rozstrzygnie się do kogo poleci
aska.jb wysłałam pw
Magda&Franio - dzięki bardzo za ogarnięcie całego tematu i zamieszania z UC :mighty:
Aginia - przelew z dopłatą poszedł, więc najpóźniej w pn będzie u Ciebie - dzięki za zajęcie się płatnościami :applause:
Jul - dzięki za pomoc i odbiór prawie osobisty ;)
julaac - za kawę nie płaciłam, inna sprawa, że moja starsza zafundowała mi taką histerię przy wychodzeniu, że pani z dodatkowymi sprawami już trudno byłoby podejść...
sharkah - pielucha odebrana - mąż zaproponował, żebym podmieniła na jednorazówkę, że może kuzynka się nie zorientuje - nie podmieniłam, ale że powtórzonego dowcipu nie zrozumiała, więc może jednak trzeba było ;)
Nie pamiętam czy dawalam adres, w razie czego dajcie znac na PW komu i ile za PP jeszcze uregulowac?
Mhm, czyli wygląda na to, że muszę oddać przy okazji. Ok.
espejo
"odebrałam paczki. Po podliczeniu wyszło ze ze wszystkim jedna pielucha wychodzi 75,91 gr.
Do dopłaty jest więc 6,91gr na sztuce
Dopłaty proszę robić na konto Agini, jej również proszę wysłać dane do wysyłki.
Koszty wysyłki to koperta bąbelkowa 92gr sztuka oraz priorytet 1szt. 5,7zł a priorytet 2szt. 6,2zł"