Dziewczyny, ale te nosidła są już w Stanach, prawda?
Wersja do druku
Dziewczyny, ale te nosidła są już w Stanach, prawda?
Toddler z Okinami wygląda całkiem fajnie, wcześniej nie zwróciłam szczególnej uwagi na ten wzór:D
NIe wiem margaretko, też mnie to zastanawia.
W wersji UE nie ma nawet takiej zakładki....:(
Przypuszczam, że są w USA.
ja nawet nie wiem o czym tu do mnie piszecie :P ze cos wypuszczaja?
o właśnie odświeżyłam i już są - a bardziej były :D
edit: wyżej zalinkowane było za $340 :)
Czy któras jest chetna na okinami? Mam możliwość zakupu za jedyne 230 funtów :lol: :ninja: ?
Moim zdaniem to rewelacyjna cena.
nieaktualne juz niestety :(
Czy będzie w końcu kiedys to Okinami, niech mi ktoś to upoluje, się przypominam :D
Cudne jest to Okinami Juliet!
Roma - na razie nie ma polowania, tylko losowanie ;). Ale nie wiadomo jak będzie przy Okinami.
Doszłam do wniosku, że nigdy nie będę chustozaspokojona, bo i Okinami się chyba nie doczekam w swoim stosie :dunno: :(
Podobno okinami ma być w przyszłym tygodniu, tzn. losowanie.
no i zrobili dodruk ....
info z FB
"Okinami news: Holding out for an Okinami reweave, any hints on when we might expect one? It's the wrap that dreams are made of, for me. :D
Like · · 16 minutes ago
Oscha Slings Hi Stephanie, we should have a random draw for Okinami Kai next week then we have more of this pattern to come in our summer collection"
Miłe panie w ten weekend losowanie okinami:)
Bedę dozgonnie wdzięczna jeśli osoby niezainteresowane ta okropna szmatą zagłosuja i tak co by zdobyć ja dla mnie:mrgreen: Rozm - 4, 5 ew 6 ( nie wiem w jakiej cenie bedzie)
Dziekuje za uwagę:mrgreen:
Kurde no! Dlaczego nie puszczą w ciągu tygodnia? :roll: będę musiała znowu kasę pożyczać :duh:
Powodzenia w losowaniu! Mi 4 najbardziej się przyda :rolleyes:
Po namysle Okinami mnie jednak nie rusza, a len mam juz, i to 50% - albo 40, glowy nie dam (OS). Wiec podziekuju ;)