Re: Pieluszka Bitti D'lish Snap In One
aha. hmm ja mam 4 i piorę codziennie więc zawsze któraś się napatoczy w pralce i nie wiem która najczęsciej prana i jak wyglądają. jakoś nie jest to ważne. ale się z ciekawości przyjrzę :) natomiast na noc przeprosiłam się z bg a nawet z moją kieszonką formowanką i otulaczem :shock: i NIE MUSZĘ przewijać Toski w nocy :)
Ja się mojej jedynej Snap In One pozbyłam, bo miałam ciągle problemy z popodwijanymi wkładkami (jakoś tak się układały w pieluszce, że jak ją zdejmowałam to brzegi wkładki były często pozawijane), i wydawało mi się, że może to podrażniać skórę. A już przebojem było jak w nocy po omacku założyłam pieluchę tak, że wkładka ta wierzchnia bambusowa z zamszem złożyła mi się w pół. Akurat tym zamszem do środka ... :lol: Czyli z ochrony przed mokrym wyszły nici .
kurcze a już chciaalm pisać że pieluszki niezniszczalne, po moich zupełnie nie widać użytkowania, a o mechaceniu to mowy być nie może
tylko niektóre wkladki mam z bardziej miękkiej bawełny/bambusa
wszystkie kupowałam na przestrzeni ostatniego miesiąca-dwóch, może lepsza dostawa, a może za któtko używamy
Cytat:
Zamieszczone przez picikola
a może za któtko używamy
To nie kwestia częstotliwości używania. U mnie jedna pielucha była zmechacona po pierwszym praniu a druga po 30 jest jak nowa.
Mi zmechaciły się żółta i zielona a ciemny róz i błękitna nie :? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez atoja
Mi zmechaciły się żółta i zielona a ciemny róz i błękitna nie :? :roll:
u mnie też najgorzej wygląda żółta i zielona, powoli pomarańczowa...
akurat nie mam błękitnej a ciemny róż troszkę zmechacał ale nie dużo :)
ja mam fioletowa i tez troche sie zmachacila, może one tak mają :roll:
mnie ten polarek- welurek na tej wierzchniej wkładce i w środku pieluszki :(
od niedawna mam dwie SIO i hmmm...pikne to one są, ale L-ka dla 12-kilowca? :roll: na styk jest,co z lekka mnie wkurzyło.
Itti Bitti są piękne i urzekają swym wyglądem ale...mam jedną SIO w rozmiarze M i chyba na tym poprzestanę. Owszem wąziuteńka i zgrabniutka ale zdarzają jej się przecieki częściej niż w kieszonkach, wkładki schną zdecydowanie dłużej niż w kieszonkach a przypinanie wkładek guziczkami trwa tyle co włożenie wkładek do kieszonek (no może za wyjątkiem BG i Baby Kangas...). Wniosek?Wolę kieszonki :twisted: . Co nie znaczy,że swej jedynej Itti Bitti nie lubię! :love: !