nam pasuje każdy weekend. może tak na Bolko zrobić spotkanie? albo w innym miejscu w plenerze, by być bardziej widocznym np. na placu Wolnosci koło biblioteki...
Wersja do druku
nam pasuje każdy weekend. może tak na Bolko zrobić spotkanie? albo w innym miejscu w plenerze, by być bardziej widocznym np. na placu Wolnosci koło biblioteki...
albo np. przy placu zabaw koło mdk... żeby starszaki się nie nudziły :) a tam też i cień jest..
my wybywamy do 15 lipca, a potem różnie, ale raczej będziemy.
Plac zabaw koło MDKu jak najbardziej nam pasuje :-)
a co z sierpniem? ;>
- No właśnie...ej....kiedy klub?:jump:
Proponuję 24 sierpnia w ramach festiwalu )
http://www.mamawopolu.pl/2013/08/13/...ntent=FaceBook
rozłozymy się z piknikiem i tyle :)
co Wy na to?
No a co z wrześniem.......Fiołka -Michalinki nie widziałam...a tu już nowy chuścioszek -Ovejablanca:applause::applause:Witamy Pawełka!!!
Co robimy z wrześniem?
to co 1-wszy tydzień wrze? czy drugi? głosujemy!!!
ja za 8 wrze
i co ze spotkaniem???
nam 8 pasuje:)
może jakieś wymianki dzieciowe??:ninja:
Hej! Miałam się pojawić w KK chyba w kwietniu i w końcu się nie ogarnęłam, Gosia już 3 miesiące na świecie i motamy się tak jak umiemy. 8 jesteśmy po weselu, ale mam nadzieję, że dotrzemy. Bardzo bym chciała Was poznać osobiście i dowiedzieć się, czy dobrze małą motam :high: Tylko gdzie i o której?
Z Fjołkiem proponujemy 5 lub 6 października z wymianami oczywiście :)
Ale jak Wam się uda wcześniej to wrześniowy też może się odbyć.
aniamakrela11 fajnie, że do nas dołączysz. Spotykamy się zwykle w Bajkowie przy ul. Sienkiewicza, albo w terenie w Parku Nadodrzańskim (ale to bardziej latem)
Witam się.
jestem z Opola i zaczęłam czytać o różnych chustach i mam mętlik w głowie. Za 8 tyg urodzi się mój syn i chciałabym go nosić w chuście, ale jak czytam to każdy poleca coś innego, chętnie poszłabym na jakieś warsztaty, spotkanie, gdzie doświadczone mamy doradziłyby mi jaką chustę najlepiej wybrać dla noworodka.
Kiedy organizujecie spotkanie, to chętnie wpadnę i posłucham
pozdrawiam Kasia
Rosemary :hello:
śledż watek na bieżąco...bo na razie nie mamy daty na wrzesień.... najwczesniej 6 październik o 10:30 w Bajkowie na sienkiewicza
Tydzień Bliskości 7-13 października. Jakieś pomysły, propozycje? Motanie latarni? :hmm::hmm::hmm::hmm:
ludziki, kiedy będzie spotkanie w bajkowie w październiku? :)
w tygodniu nie mamy jak wpaśc nawet... :(
Opolanko dzięki już byłam na warsztatach chustowych, uczyłam się wiązań, było fajnie, teraz czekam na swojego synka
pozdrawiam