:bliss:BRAWA!!!!!
Wersja do druku
Wiele się jeszcze muszę nauczyć. Karusku, szacun :mighty:Następnym razem będę wiedziała co robić :znaika:
Najciemniej pod latarnią, co?
Ola mi napisała że jest różnica miedzy v1 i v2, ale w sumie widoczna jak sie widzi na raz obie:)
v1 ma biała nitke i jest bardziej niebieskie
v2 nitka beżowa i bardziej morska bawełna a kolory jakby rozmyte. obie piękne
Sa sa sa :) Dzis kurier przyniosl :) Dosc cienkie, bardziej przez nie widac niz przez pawie moje :) Ale takie szorstkie fajne :) Wlasnie sie piora :) I maz mnie nie zabil - uff :)
Karusku - gratki, fajnie ze Ci tez sie tak udalo. To tylko dowod ze trzeba wierzyc w cuda :) i mailowac bezposrednio do Didka nawet jak juz nie ma niby szans :)
moje będą UPSem we wtorek :D
muszę coś sprzedać :hide::hide::hide::hide:
AniaMK, no właśnie po Twoim poście pomyślałam, że w sumie spróbuję, pewnie bez szans, ale co mi tam ;)
:whistle:ale obrodziło w petrole:wink:
Pelno szczesliwych zakonczen w tym watku :heart::applause: super!!
:lool:Bój to nasz nieostatni. Mam nadzieję, że rozczarowania w finale nie będzie. Bo wiecie, walka walką, trofeum widziane z daleka mami, a gdy już w ręce trafi... No, zobaczymy.
ostatnio się tak emocjonowałam u didka antracytem, a nim się nie zawiodłam :thumbs up:
mam nadzieję, ze wróci jeszcze do mnie :lol:
Tez napisalam do didka i to dzisiaj i mi odpisali, ze maja 6 i 7, jesli chce. Tak sobie mysle, ze skoro tyle ich maja w zapasie to czemu nie wystawia w sklepie?
Uj, Karusku, przywołałaś złowrogie dla mnie słowo "antracyt". Ja antracytem miałam pod górkę, bardziej niż jakąkolwiek inną chustą. Chodziłam wokół niego, węszyłam, rozpytywałam, zdobyłam i... nie pokochałam, mówiąc delikatnie. Poooooszedł. Za wodę ;)
A teraz wyszedl Pfau z konopia. Padlam.:omg::omg: Petrol idzie na serio w odstawke!
Też padłam. Ale kontrolnie ;) Chciałabym, ale i boję się. Z wspomnianym antracytem była u mnie bura wtopa. Z pawiami mogłoby być podobnie :hmm:
dziewczyny - tak Was podczytuję i cieszę się, że udało się z petrolowymi konopkami - niech Was tak cieszą, jak mnie mój antracyt!