ja jednak mam nadzieję na nie-ważkowy ;)
za jasny i za intensywny
Wersja do druku
ja już mam metlik w głowie i nie wiem które brać ,
A mi się ten niebieski z opisu Natalii kojarzy trochę z kotami kaszmirowymi...:hmm: ale on mocno chabrowy był...
też się ciągle waham...:hide:
Ja się muszę zresetować :lol: Zmęczyłam się chwilowo :lol:
ten czerwony wygląda mi na ceglany
Moze glupie pytanie, ale przy zamowieniu zignorowac te14zl za transport, ktore sie pojawia automatycznie w koszyku, tak? I przelac tylko tyle, ile wynosi 50% chusty?
jak chcesz, mozesz zapłacic już z przesyłką :)
Ciągle zmieniam zdanie, wiecie ile jeszcze jest czasu do namysłu?
do 19 lutego
hehe a ja dylematu nie miałam, postawiłam na jedwab niebieski i czuję że będzie piękny. Pewnie nie tak ciemny jak w kotach navy a nawet jeśli to cudnie bo o atramentowych jaskółkach jedwabnych marzyłam i w sumie dobrze że są z jasnym wątkiem bo na navy koty czarne widać w słońcu a tak to średnio się wybijają niestety. Z jaskółkami byłoby to samo.
Myślę o lnie ale zdecydowałam że kaszmir i jedwab w jaskółki wystarczy... no i myślę a wręcz czuję że wyjdzie inny fajowy wzór więc na jaskólki się nie fokusuję aż tak bardzo.
OT: a propos - chciałyście kółkowe jaskółki - mam na zbyciu ale wełniane, mogę oddać tanio :mrgreen:
:bduh::bduh::bduh:
...
Już chyba wolałam ,jak nati rzucało nam bez ostrzeżenia, i trzeba było brać jak leci, bez myślenia.
Ja sobie spokojnie myślę ;)
jeszcze duuuużo czasu :D
Moze OT, ale wytłumaczcie mi fenomen jedwabiu... albo link jakiś do tematu poproszę... chciałabym kupić nośniejsze jaskółki na lato, Igi teraz waży 10,5 kg i nie wiem, na co się zdecydować ... Help :mighty:
niektóre jedwabie nati sobie bez problemu radzą z 10-15kg, inne niestety gorzej. Trudno powiedzieć tak na 100% jak będzie w przypadku jaskółek...
len powinien raczej lepiej nieść
Karusku dzięki! Tak też sobie wydumałam wcześniej. Klocek z Ignasia nieziemski, więc chciałabym coś nośniejszego właśnie.
makatka:
len bespieczniej, choc w silku tez ponosisz jak chcesz:applause:
no i w ogóle gratulacje
2ga chusta
1wsza prawdziwa bo tkana i juz jaskółki
ma sie to szczęscie ;)
tak na oko to w ważkach i w morzu jest ten sam niebieski.
ja to bym chciała taki niebieski jak zara infinity ;)
Natalio, jak tu zaglądasz czasem to napisz jaki niebieski jest ten niebieski ;)
a jak było z poprzednimi jedwabnymi jaskółkami?
demona chyba się dobrze o nich wyrażała ;) chyba ;)