Przyszły:)
Pikne są:love:
Cieszę się, że na ostatnie wakacje naszego noszenia Didek wypuścił tę szmatę:)
Jedwab też będzie cudny ale pewnie większy kontrast będzie.
Piorą się, mam nadzieję, że do rana wyschną i pojadą z nami na weekend:)
Wersja do druku
Przyszły:)
Pikne są:love:
Cieszę się, że na ostatnie wakacje naszego noszenia Didek wypuścił tę szmatę:)
Jedwab też będzie cudny ale pewnie większy kontrast będzie.
Piorą się, mam nadzieję, że do rana wyschną i pojadą z nami na weekend:)
Mam od wczoraj :mrgreen: Jak dla mnie baardzo ładne :mrgreen: jedwabiu juz nie zamawiałam choć troche go jestem ciekawa (może na pomacanie czasowo z kimś bym się pomieniała :mrgreen: ) ale kolorystycznie jak będzie podobny to będzie piękny. Ja lubie takie kolorki , to taki drugi graficik ;-)
Czekam cierpliwie na swojego antracyta:)
Dziś byliśmy na dłuższym spacerze w konopkach - super wrażenia, dobrze nosi, przewiewna. Po kilku motaniach chusta jest wyraźnie miększa, myślę, że szybciutko ją złamiemy.
ja jeszcze nie mam :mad:
ja tez juz mam
upralam z plynem do zmiekczania zeby nie musiec ich lamac :lol:
Moje w warkocz zaplecione cały czas :)
się uparłam na tę szmatę... :ninja:
zmiękła mooocno (codziennie warkocz i parę razy motana), znacznie przyjemniejsza już teraz i już się da ją porządnie dociągnąć (na początku miałam duże problemy). Tylko gnieciuch okropniasty :twisted: Chyba bardziej nawet niż znane mi lny
Nadal jestem zakochana :)
Ja jeszcze swojej nie miałam odwagi z pudełka wyciągnąć :hide:
Ja tez jestem zakochana, myśle 4 sobie zrobić z 6;)
a ja nie polubilam
za sztywne dla malej i kolor nie przemawia...
Jestem bardzo zadowolona z konopek - ponosiliśmy się trochę jak było chłodniej (na upały jednak się nie nadają, to fakt) - chusta bardzo zmiękła, świetnie współpracuje. Za kocyk też nam robiła, można ścielić na ziemię i nie przejmować się.
Muszę pochwalić antracyta raz jeszcze. Nosiłam 4 dni non-stop prawie, na zmiane antracyt i rozek. Wygrał antracyt:mrgreen: