Mnie w kilku miejscach nitki się rozjechały ale może po następnym praniu to zniknie?
W japanie tez czasami mi się rozjeżdżały a po kolejnym praniu to znikało:)
Wersja do druku
Mnie w kilku miejscach nitki się rozjechały ale może po następnym praniu to zniknie?
W japanie tez czasami mi się rozjeżdżały a po kolejnym praniu to znikało:)
Dziewczyny z innych for też zamawiają już. Wyczytałam, że mają plany obciąć adres naszej strony:omg:
a po obcięciu ile by wyszło wysokości?
bo mnie napis właśnie zniechęca..
no i teraz mam niemały problem.. za blada ta chusta mi się wydaje. obiecałam sobie, że bawełny już nie kupię, lnu nie mam, ale len jeszcze bledszy. :duh:
Jak obetnę napisy z dwóch stron to będą miały szaliczki hehe
Mis, ja Ci len pokażę za tydzień. Myślę, że jakby co to jeszcze zdążysz zamówić.
Też mi się parę nitek rozjechało, ale w noszeniu nie przeszkadza, bo to baaaaardzo nośna chusta. Wczoraj chodziłam do upadłego i padłam faktycznie, ale na ból nóg. Teraz chusta leży w warkoczu i mięknie. A poczekam chyba z noszeniem w niej na większy ciężarek, bo aż szkoda tej nośności na 9 kg :D
http://images35.fotosik.pl/668/232cb9dd629206f6med.jpg
Fakt-przykro się robi.
...bo to przecież jest(miał być) limit forumowy a nie chusta jak każda inna...
ale cóż właściciel ma z nią prawo zrobić co mu się podoba
szkoda tylko,że nie mógł to być baaaaaaaaaaardzo limitowany limit:D tak,żeby tylko forumki mogły wejść w jego posiadanie...
właśnie, miał być mocno limitowany.. a natkali tego tyle, że jakbyśmy chciały sprzedać z drugiej ręki, to pewnie za jakiś czas te chusty będą chodzić za bezcen.
Mis, będziesz zadowolona.
Mnie się średnio podoba wizualnie, ale po wczorajszym spacerze zostaje na pewno. Ta nośność przyda się później, a i gust kolorystyczny zmienia mi się nieustannie :D
czy ja wiem, czy to dobra wiadomość, że będę zadowolona..
muszę coś sprzedać, a nie kupować. :duh: a sprzedać nie umiem!
Niech obetną napis, podepczą, przefarbuja, wytną maki, naszyją na to stokrotki, aa potem zrobia jedna z tych dziwnych gradacji z w zagranicznym stylu:)
Nie rozumiem dlaczego obcinają-bo...? Chyba nie ma to podłoża personalnego? A napis...jak ellevil wypuścił "karmę", nie słyszałam aby ktoś ją ciął.
Ach niech sobie tną. Dla mnie napis chusty.info mają sentymantalne znaczenie:)
Jak w ręcznym też się coś porozchodziło, to tym bardziej jestem przekonana do prania w pralce. Zresztą Natalia chyba pisała, że 1 pranie ręczne z powodu pajączków, a później to już w pralce.
dobrze, ze metek NATIBABY nie obcianaja :lol: