Czyli to jednak nie prima aprilis :D
Termin idealny!
Wersja do druku
Czyli to jednak nie prima aprilis :D
Termin idealny!
emelbe byłabyś sama? a może większą ekipą na wycieczkę byście się wybrali?
Czy któraś mama wybiera się dzisiaj na spacer po parku?
mamuchap, chętnie przyjdę na warsztaty, jeśli nie te 22 to na pewno następne. Kilka dni później mam termin porodu i nie wiem czy będę wtedy z wieeelkim brzuchem czy z noworodkiem :)
Rozmawiałam z Hanią Walo na temat pokazania chust w szkole rodzenia. Bardzo chętnie, pieluchy wielo też, tyle, że jeśli potrzeba więcej niż 15 minut to lepiej umawiać się z Agnieszką Dżugą, i zrobić pokaz podczas ćwiczeń.
Asia_k_19 odbierz pw
O rety ale się dzieje:) A ja w innym świecie:) Praca na cały etat, dziecko samobieżne, czasami tylko w nosidło go pakujemy jak się zmęczy na dłuższej trasie. Warsztaty super pomysł - gratulacje mamucha ;-)! Popytam czy może jakaś koleżanka nie będzie zainteresowana. Na spacerek bardzo chętnie się pisze, tylko dopiero po 16 póki co wchodzi w rachubę. Pozdrawiam! Acha, pw poszedł do mnie od mamuchap, więc nie wiem czy dotarł do Asi_k...
A właśnie, spotkałam jakiś czas temu mamę z dzieciem malutkim w chuście, wspinała się na schody do parku przy bibliotece, koło ronda i ulicy Kościuszki, ciekawe czy to któraś z obecnych tutaj ;-). A z tym Klubem Kangura - super sprawa, nic tylko się wziąć i zacząć działać :D
dostałam przed chwilą info, że podobno nasz prezydent Mikietyński zmarł dzisiaj
ooo...
co za dzień...
+
a ktoś wie czy na pewno jest to prawdziwa informacja?
bo mi jakoś nie chce się w to wierzyć
najprawdopodobniej jest to plotka, ktos usłyszał, że prezydent nie żyje, ale nie wiedział który więc sobie dodał, że to nasz
uff, ulżyło mi
tez myślę, ze plotka, w necie by już było
ale swoją drogą Mikietyński jest bardzo schorowany, więc nie jest to taka bardzo nieprawdopodobna wiadomość...
Słuchajcie, mam od wczoraj w ogródku trampolinę, ponad 3 metry średnicy, zapraszam na skakanie! Może się wreszcie spotkamy, co?
nie kuś, bo jak mój patryk tam wpadnie to sie go nie pozbedziesz