pokażcie zdjęcia tych drugich pawi...
Wersja do druku
pokażcie zdjęcia tych drugich pawi...
Mnie też męczą petrollki.
Może ktoś się doszukał jakiejś foty?
macie fotki petroli tez http://didymos.de/html/pfau_muster.htm
niestety ladneeee
Muszą być strasznie blade, jak wygladają bladziej (tudzież bardziej blado) niz czerwone hehe
iiii haaaa! pikne! prawdziwy petrol, oł je.
ojacieniemoge, kolor śliczny....buuuu...jestem niepocieszona....
Dla mnie jednak burgund ladniejszy, tak jak sie domyslalam i tak zamowilam :) Juz sie nie moge doczekac - ciekawe jak bedzie z nosnoscia...
Super wyglada strona z ciemnymi ptakami w obydwu kolorach :)
nawet sie nie moge doczekac juz:)
Raju, ale śliczne petrollki!!!
Uff, a wstępnie klepnęłam winko, po czym jednak zmieniłam opcję :). Teraz to nie mogę się ich doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
śliczne! i wielce obiecujace dla nośności, nie? to diamentowe tło sugeruje strukturę podobną do rocznicowych pawii?
ach są przecudne:D już się doczekać nie mogę:D
Cierkawe na ile te didkowe swatche odzwierciedlają prawdziwy kolor... Bo jak porównuje te intensywnie czerwone z tymi bladymi na krosnach to nie wiem co myśleć:)
wyglądają super. Mam nadzieję, ze są brzydsze na żywo . Bo ja też zmieniłam decyzję i zamieniłam na rot ;)
A ja się kłócę z mężem;) On woli niebieskie, ja czerwone. Poza tym jest obrażony, że motylki poszły do nowego chuściocha a to taki ładny niebieski:roll:
Nie poddam się i będą czerwone:ninja:
ale piękne te pawie, i jedne i drugie
oszz ładne!!!i jedne i drugie.... rajuuu i ktore wybrac?
rzeknę krótko: trza brać oba, potem się zdecyduje jaki kolor zostawić a jaki puścić w świat :)