ja swoja dzisiaj odebrałam. suszy sie teraz. jestem bardzo ciekawa własnych wrażeń :)
przy okazji - obejrzałam te dmuchawce fioletowe - śliczne są :)
Wersja do druku
ja swoja dzisiaj odebrałam. suszy sie teraz. jestem bardzo ciekawa własnych wrażeń :)
przy okazji - obejrzałam te dmuchawce fioletowe - śliczne są :)
Baryłka miała moją chustę. Zanim ją wzięła była wyprana 2 razy. Czyli co? Nosić, miętolić i ocenić za miesiąc-dwa?
Właśnie dostałam białe dmuchawce i nawet ich dobrze nie obejrzałam bo jestem od wczoraj zaaferowana pojawieniem się dwóch kresek:D
Lilka, super!Gratulacje!!
chusta jak znalazł na tę okazję:)
Pati musze się nieco ogarnąć bo lekko zakręcona jestem.
Dzięki dziewczyny, miałam nosa z tym zakupem:lol:
Ja jestem baaardzo zadowolona. Nie odczuwam tego sprężynowania a chustę dociąga mi się bosko! Nawet mąż sobie z nią poradził. Bardzo zadowolonam :)
Białe są superaśne! idealne dla maluszków!
Białe są super :) Tylko trzeba dobrze dociągnąć, bo czasem po dłuższym noszeniu robią się luzy. Ogólnie świetna chusta na lato - lekka i przewiewna :)
Kurczę, jakaś plama mi się przypałętała... Żółta, paskudna. Trzeci raz piorę! Jak mogę potraktować te dmuchawce, żeby to wywabić, ale nie zepsuć chusty?? W jakiej temp. max mogę ją prać? A miejscowo mogę nałożyć Vanish, czy lepiej co innego? ...
Po kilku tygodniach używania dmuchawców mogę napisać, że świetnie mi się w nich nosi (Nela waży 13,5kg), ale... wyglądają jak szmata do podłogi a na kremowych dmuchawców wcale nie widać :(
A mąż, mąż :D Niedługo dodam zdjęcia! ;p
Dzięki uprzejmości Kasi miałam okazję poznać osławione dmuchawce. Rzeczywiście kawał mięsistej szmatki. Ale kolor bieli jakiś taki...kremowy/żółty?
Będę polować na szarości ;).
Mam te biale. est to najdziwniesza szmatka, ktora mialam okazje ponosic. W sumie mam do niej mieszane uczcia. Skojarzyla mi sie z recznikiem frotte.... bo jest ciezka i gruba. Ale fajnie nosi mila trzylatke (14kg).
Ja się dziwię, że nikt nie pisze, że ta chusta najzwyczajniej w świecia obłazi:/