Witajcie dziewczyny :)
Super że chustowa rodzinka tak nam rośnie :)
Wersja do druku
Witajcie dziewczyny :)
Super że chustowa rodzinka tak nam rośnie :)
Witajcie, witajcie- rosnie o bardzo dobrze :)
Mam na imię Agnieszka, mam 31 lat i mieszkam w Poznaniu.
Moja przygoda z chustami zaczęła się jakieś dwa tygodnie temu.
Przez przypadek trafiłam na stronę o mei tai.
Postanowiłam uszyć takie nosidło, w czym pomogły mi niezmiernie instrukcje oppamamy :) Dwa dni później miałam już gotowe nosidło i jakie piękne. Musimy jeszcze poczekać z mei tai, bo mój synek Jędruś ma 4 miesiące i dwa tygodnie i jeszcze sam nie siada.
W "międzyczasie" wyszukiwałam w necie coraz to nowszych informacji o chustach i chustowiązaniu. Nie miałam pojęcia, że ten temat jest taki "gorący". Zdążyłam zapisać się już na warsztaty w styczniu i zakupiłam moją pierwszą chustę - wybrałam didymos. Teraz zgłębiam tematy tego forum więc chyba czas się przywitać :)
pozdrawiam :wink:
Czesc dziewczyny! :hello:
Witajcie!
sasza: pokaz koniecznie jak twoj wlasnoreczny MT ci wyszedl!
Milego chustowania zycze! :D
witaj :)!
Przedstawiam wam mei tai mojej produkcji.
Kolor pasów i ramek czekoladowy (sztruks)
Panel ozdobny: jak widać moja fantazja :wink:
http://images32.fotosik.pl/75/943f0541bb9be0a0m.jpg
piękniasty :)! lubię takie zestawienia kolorystyczne.
Fajny!
Bardzo ladny! Mi tez kolory sie podobaja! :D
Dzisiaj specjalnie na użytek forum zrobiliśmy zdjęcie Jędrka w mei tai :wink:
Zdjęcie trochę niewyraźne, bo Tata robił i ręka Mu zadrżała hi hi...
http://images32.fotosik.pl/76/6ee761a2df59965e.jpg
Pisze już od kilku dni na forum, a jeszcze się nie przywitałam :)
Witajcie Chustomamy i Chustodzieciaki :D
Ja i mój 11 miesięczny Synek Paweł motamy się od wrzesnia - zaczełam dość późno, bo Młody miał 8,5 miesiąca. Ważne, że podoba nam się bardzo. Zaczełam od samoróbki dla przetestowania gustów, potem florka, następnie MT i teraz czekam na didymosa krótkiego.
Reasumując - temat bardzo nas wciągnął i uważam, że chustowanie jest super! Przekonałam już jedną przyjaciółkę, druga w ciaży wyptuje i się uważnie przygląda - czyli jest dobrze ;)
Pozdrawiam, Aga/irlaaa
Witajcie nowe mamy :)
Sasza Twój mt jest bossski :) jak robiłam wykrój nie przypuszczałam, ze potem będą powstawały takie cuda.
Hej MartaCytat:
Zamieszczone przez marta
Tak wciągnęły mnie te mei tai'e, że na pewno na jednym się nie skończy.
Już planuję uszycie drugiego, a potem trzeciego...
:wink: dzięki :wink:
Witajcie !! :) Zgłaszamy sie do Waszego szacownego grona : ja i córa Pola (8 mcy).
Chustujemy sie od 3tygodnia życia, czyli całą wiosnę, całe cudowne lato a także jesień. Przed nami pierwsza chuściarska zima - hura :)
W skrócie: najpierw w ciąży trafiłam na forum gazetowe, potem str.oppamamy, następnie samoróbka wiązanka (całkiem niezła), potem warsztaty u Mysi i zakup Delhi :)
po drodze samoróbny pouch oraz kółkowa
używane wszystkie non stop na zmianę. Brakuje tylko MT:) i krótkiej wiązanej...
Chusta w domu, na ulicy, na żaglach,w górach, w stajni przy koniach, w ogrodzie, na obiedzie, w kosciele, w muzeum, na koncercie, podczas pracy na kompie - czyli chusta non stop kolor jak mówi moja koleżanka :P
Rozpowszechniamy, tłumaczymy, pokazujemy i zarażamy hehehe
i mamy zamiar dalej tak działać
:twisted:
A tutaj mam nadzieję bedziemy się udzielać i szukać dalszego natchnienia.
Pozdrawiamy z pięknej podwarszawskiej miejscowości Wołomin :wink:
Czas na powitanie:)
Ja Monika i Córa Milena(5,5msc) wstępujemy oficjalnie do Waszego grona. Zaczęłyśmy od samoróbki ale nie było fajnie. Teraz (od dzisiaj) mamy Girasola i już widzę że długa przygoda przed nami :D
Jesteśmy z małej wsi pod Węgrowem woj mazowieckie i przecieramy szlaki.
Witajcie :D jestem mamą 5 miesięcznego Pita którego motam od 3 miesięcy no mamy jeszcze 4 letnią Zuzię która czasem też pakuje się do chusty :shock: .Mieszkam na dolnośląskiej ziemi.Uwielbiam motać Pita i on to oczywi ście również uwielbia.Fajne to forum więc się dołączę :lol: .Co niektóre motaczki znam z sierpniówek 2007.
Chwilkę tu nie zaglądałam, a tu tyle nowych Dziewczyn :)
Witajcie :) super, że do nas trafiłyście :)
Rzeczywiscie tłoczno sie robi;)))
Fajnie ze grono rosnie.
Jazzoo, ja proponuje ankiete - skad dowiedzialas sie o forum,;))))))))
trochę późno, ale szczerze cieszę sie że tu trafiłam. witam wszystkiem mamy :D
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny! :D :welcome:
kajka: bardzo fajny pomysl na ankiete. Kazdy uzytkownik moze tworzyc ankietki nie tylko ja. :wink:
Witam bardzo serdecznie!