-
Witam :)
Witam, jestem nowa na forum :) trafilam tutaj szukajac pieluszek wielorazowych dla swojej corci, ktora jak sie okazalo jest uczulona na jednorazowki i po 3 testach jednorazowek nie mam ochoty jej dalej meczyc. zaczelam szukac i dowiedzialam sie ze pieluszki wielorazowe to nie to co kiedys :)
Jestem mama 5 letniego Arka i 5 miesiecznej Elenki.
-
witaj, to zanim zdecydujesz się na zakup wielorazówek, dokładnie przestudiuj temat. Wielorazówki też są różne - mikropolar, welur, bambus - niektóre dzieci też reagują alergicznie na poszczególne materiały. Warto może zakupić na razie testowo niewielką ilość i zobaczyć czy uczulą.
-
Martulec, dziekuje za dobra rade. juz wzielam sie za wertowanie forum, troszke tego duzo :) ale jest to kopalnia wiedzy. bardzo sie ciesze ze tu trafilam.
-
:hello:
Hej, hej!
Za kilka tygodni będziesz śmigać w temacie wielo :) Fajnie, że tu trafiłaś, bo na forum można znaleźć praktycznie wszystko o pieluszkach. :lol:
I warto wspierać polską produkcję i szyjące mamy ;)
-
Witamy, miałam ten sam problem z synkiem. Też zwykłe pieluchy go uczulały. Dziewczyny są tutaj nieocenione, a forum to faktycznie kopalnia wiedzy. Niekiedy nie trzeba nawet zadawać pytania, żeby znaleźć to czego się szukało już w istniejących tematach.
-
Witaj na forum. Śliczne imię dla córeczki. :)
-