Re: W odcieniach hebanu....
:op:
zirco, mam prośbę, czy mogłabyś zmniejszyć swoje zdjęcie w podpisie?
Bardzo niewygodnie będzie się czytać Twoje posty, jak trzeba będzie przewijać pół strony ;)
z góry dziekuję :)
jim to raczej czarny nie jest, ale bebelulu hacki czarne wypusci niedlugo :wink:
lana tatoo ?
moze nie czarna jak noc ale ciemna i do tego ten wzorek :love:
ellaroo seattle - idealnie czarna :-)
i champairoo jazz, ale to w kanadzie ;-)
jeśli lana, to style - z jednej strony czarna, z drugiej grafit
Hoppediz Kapstadt tez czarny jak noc.
Lana style, ale to chyba grafit
Jeszcze Lana night-piękna szmata- czarna z białym wzorkiem ale chyba ciężko dostać
Neobulle Ardoise
London Hopa ?
czarne elipsy didka
kaszmir didka ale to grafit
Naprawde fajne sa czarne rybki Didka, te bym brala gdybym czarnej chusty szukala:
http://birdiesroom.com/Products/DIDYMOS ... ISHBL.aspx
ellaroo settle jest piekna i idealna dla maluszka, bo cięższe dzieci trudno w niej będzie nosic :)
Tez mam prosbę o zmneijszenei zdjęcia - piękni jesteście, ale na zdjęciu mniejszym o 3/4 też to będzie widac :kiss:
Babylonia 100% czerń - nie mają na żadnym zdjęciu ale są u dziewczyn (chyba Vega ma w sklepie) piękna jest...i mięciutka. Bardzo się zdziwiłam jak ją zobaczyłam.
A ta chusta na Twoim zdjęciu w podpisie zirca, to jaka chusta jest, bo bardzo fajnie się prezentujecie w niej. Może ktoś wie?
Cytat:
Zamieszczone przez olessja
A ta chusta na Twoim zdjęciu w podpisie zirca, to jaka chusta jest, bo bardzo fajnie się prezentujecie w niej. Może ktoś wie?
Nati marsylia
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Cytat:
Zamieszczone przez olessja
Nati marsylia
No patrz, nie poznałam jakoś :) Piękna fota, z resztą chusta też piekna, ale na takim zdjęciu i w takim zbliżeniu jeszcze jej nie widziałam. Cudnie się prezentuje
dziewczyny, przepraszam za fotę, juz zrobione :thumbs up:
dziękuję wszystkim za rady, biorę się za szukanie namiarów na te chusty :lool:
Chusta to istotnie Nati Marsylia-dziękuję za komplementy i polecam, bo kolory prezenują się świetnie, technicznie też jestem zadowolona-mimo że nie mam porównania :lool:
Didek kaszmir grafit
czarny jak smoła z popiołem
taki śląski klimat :D
Hacka Bebelulu zapowiada się obłędnie