Wpadłam na chwilę w ramach chorobowego relaksu na stronę didka a tu proszę aż dwa kolorowe indio silki :love:
Widziałyście?
Wersja do druku
Wpadłam na chwilę w ramach chorobowego relaksu na stronę didka a tu proszę aż dwa kolorowe indio silki :love:
Widziałyście?
Ten czerwony nawet mi się podoba, ale cena...
Dobrze, że indio silk na mnie nie działa.
gdzie one są bo mam zaćmienie....?
Kolory niestety nie rozgrzaly mojego serca... Ptaszki z jedwabiem (ktore wczoraj do mnie dotarly :jump: ) duzo bardziej mi sie podobaja...
UFFFFF...dobrze,ze nie moje kolory.
Aniu, dobrze,że to TYLKO indio silk, a nie Twoje wyroby, którym bym sie nie oparła!!!!!!!!!
Ładne, ale na kolana nie rzucają. Może zyskają na fotkach w akcji.
a mi się podobają :hide:
fajnie, że są jakieś kolory, może się rozkręcą ;)
Cytat:
Zamieszczone przez aneta.s
Mnie też - zwłaszcza jeden :love: A to źle Anetko że nam się podobają?? Jak tak to i ja do torby :hide: ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
No wiesz, myślę że lepiej jakby nam się nie podobały .....przynajmniej dla portfeli lepiej ;) a mi niebieski się bardziej podoba :)
Mnie się zdecydowanie apricot/rubin bardziej podoba :love:
A w jakiej cenie 5 i 6-tka, bo na tym kompie mi się ceny nie wyświetlają.
Gr. 5 für 127.90 €
Gr. 6 für 134.90 €
[quote=aneta.s]Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
No wiesz, myślę że lepiej jakby nam się nie podobały .....przynajmniej dla portfeli lepiej ;) a mi niebieski się bardziej podoba :)[/quote:e1slxy59]
Spoko ja i tak nie kupię ;) A mnie czerwony :)
Dla ewentualnych zainteresowanych - Didymos pisze, ze jest bardzo limitowane.
hm.... to pewnie mieć nie będę :cry:
Mnie jakos nie bardzo sie podobaja,wole jak kolorowa jest tylko nitka coby delikatnie bylo.
nie moje kolory i dobrze bo po babolu kaszmirowym boję się że znów z jakością będzie kiepsko