-
pozdrawiam z Beskidów :)
cześć mam na imię Weronika i pochodzę z Cieszyn czyli prawie spod Czeskiej granicy, ale mieszkam w Bielsku-Białej :) gdzieś znalazłam informację o tym forum i postanowiłam was odwiedzić. Franka czyli mojego synka noszę jeszcze pod serduchem :) termin na koniec czerwca. Chciałam się dowiedzieć co nieco o chustach i pieluchach wielo... Forum jest ogromne i nie ogarniam wszystkiego i trochę martwi mnie, że nie na wszystkie pytania odpowiadacie albo odpisujecie na pw, bez tego niczego bliżej się nie dowiem a nie jestem wstanie przeczytać wszystkich postów. :( Wszystkim Kobietkom życzę wszystkiego dobrego w dniu ich święta :)
ps. gdyby któraś potrzebowała poradę z ginekologii bądź położnictwa polecam się - pracuję w służbie bociana ;)
-
Hej, hej! :) Witaj na forum. To prawda - wielkie jest i na początku trudne do ogarnięcia, ale z czasem dasz sobie spokojnie radę. :)
Masz już na oku jakąś chustę czy kompletnie nic?
-
z tego co się doczytałam powinnam mieć złamaną tkaną podobają mi się Natki a o reszcie firm już nie mam pojęcia :( i mam problem z długością, bo ja mam 165 cm a mój mąż 185 cm :(
-
witaj serdecznie:-)pozdrowionka z Żywca:-)
-
Witaj Werka!
Mieszkam nie tak daleko - czasem bywamy w Bielsku :)
Ja też czekam na Maleństwo - z tej okazji zapraszam Cię do naszego wątku ciążowego LATO 2013 :)
:heart:
-
witaj
Zapraszam na watek Lato 2013 :)
Polecam też wątek pieluchowanie noworodka-zbior rad
-
w pieluchach już bardziej się orientuje więc zamierzam stosować wielo :) na pewno was odwiedzę, dzięki! :)
-
witam z Czeskiego Cieszyna :)
-
Witam Cię i ja - przez 4 lata pomieszkująca w Cieszynie :)
-
Witaj na forum. Twoje okolice sa mi bardzo bliskie :)
-
to ja dla odmiany pozdrawiam z Beskidu Wyspowego!;)
-
a ja witam Cię z Rajczy :)
-
beskidy są rzeczywiście piękne ;) fajnie, że jesteście tak blisko :)
-
witaj WERKA :) forum na poczatku przeraza swoja rozległoscia tematow i iloscia watków, ale spokojnie- ogarniesz i uwierz mi znajdziesz tu odpowiedz na kazde pytanie :)
rozgosc sie i czuj jak u siebie :)
ps. uwielbiam Beskidy :)
-
Witam i pozdrawiam z Bielska:)