czy istnieje możliwość włączenia opcji selektywnego cytowania?
Wersja do druku
czy istnieje możliwość włączenia opcji selektywnego cytowania?
szukalam tego swego czasu, ale nie znalazlam tutaj takiej opcji :cry:
Chodzi o to, żeby zacytować fragment czyjeś wypowiedzi???Bo jeśli tak, to ja zaznaczam ten fragment, który chcę zacytować i daję cytuj.
u mnie to nie działa :(
Garlic ale wystarczy, że naciśniesz przycisk Quote i w środek wstawisz skopiowany fragment tekstu. Jeśli chcesz, żeby był nick osoby, która napisała przy cytacie to w pierwszym nawiasie [quote] dopisujesz tylko = i nick czyli [quote=andziulindzia]
Andzia
albo cytujesz cały post i wycinasz to do czego odnosić się nie chcesz
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
No własnie, to chyba najprostsze..ja tak robię
Ja też, ale jak się chce zacytować w jednym poście kilka osób to już trzeba kombinowaćCytat:
Zamieszczone przez pszczoła
Andzia
ja wtedy otwieram watek w nowym oknie - w obu daje cytuj (tyle, ze rozne osoby) i wklejam to wszystko do jednej odpowiedzi.Cytat:
Zamieszczone przez andziulindzia
uff, ale namieszalam :oops: , da sie cos z tego zrozumiec?
Yyyy, może ja czegos nie rozumiem, ale jak chcę zacytowac kilka osób w jednym poście, sięgam do okna podglądu, które jest pod oknem mojej wypowiedzi, i stamtąd robię "cytuj" kolejno dla poszczególnych wypowiedzi. Jedyny problem, że na tym oknie podglądu nie umiem przechodzić między stronami danego topicu, chyba nie ma takiej opcji,albo jej nie zauważyłam :?:
bo przeziez cytowanie selektywne jest tylko na forach, gdzie jest opcja szybkiej odpowiedzi, a tu nie ma.
:duh: :dunno: :duh: o matko, ze tez ja na to nie wpadlam i tak sobie zycie utrudnialam :oops: pszczola dzieki :)Cytat:
to jest moj prób bo j te nie potrfi tk cytowćCytat:
ja czegos nie rozumiem
prawie się udło :roll:
Właśnie nie jest najprostsze, zabiera trochę czasu i często gubi się przy tym tagi. Bardzo mi brakuje opcji cytowania selektywnego, bo strasznie irytujące są stosowane tu często przez niektóre osoby cytaty "piętrowe", czyli cytat cytatu cytatu itd. Ciężko się wtedy połapać, co kto dokładnie powiedział.Cytat:
Jaka to jest wersja forum? Znalazłam moda możliwego do zainstalowania w 3.0.2 (i nowszych) z cytowaniem selektywnym. Będzie z tym problem?
[QUOTE=aurora;198876]Jaka to jest wersja forum?
I co ?
nie kumam wykasowałam to co nie chciałam wkleić i tak mi to zawsze wychodzi :duh: