jakie znacie? bo ja mother easy sandy's, babykicks, kokosi. Coś jeszcze? Pomóżcie
Wersja do druku
jakie znacie? bo ja mother easy sandy's, babykicks, kokosi. Coś jeszcze? Pomóżcie
knickernappies
ecobubs
racja
te francuskie la petit pracośtam:)
francuskie sweet classic ale to chyba te same, o których pisze Demona
nie da się ich zdjąć jak majtki, no chyba żeby je bardzo luźno zapiąć ale chyba nie o to chodzi
Sylviontko, :)
Widziałam też Flipa.
My mamy z boku zapinane tylko Ecobubs. Nie da się ich ściągnąć bez rozpinania. Inna sprawa, że nasze już mają napy wyrobione i się rozpinają same (megawkurzające!)
Wg mnie, takie rozwiązanie zapięcia jest świetne przy otulaczu na formowankę. Bo jak formowanka i otulacz mają zapięcia na napy z przodu to jest jakaś masakra, za dużo już tego wszystkiego ;)
Ja mam jamtots, czy coś takiego :>
G-diapers co prawda bardziej z tyłu niż z boku, ale idealne to ściągania jak majtki
Lulu nature SIO buterfly widziałam ostatnio nie drogo i zastanawiam się czy kupić mam malucha dla którego zmiana pieluchy to katastrofa.sprawdza się takowa na ruchliwym brzdącu?wie ktoś coś na ten temat?:omg:
Lulu nature SIO buterfly super i da się ściągać jak majtki :)
duża rozmiarówka
mogę wrzucić fotki na małym
ok to wrzuć jak byś była taka dobra jak kupować to coś co wiem,że sprawdzone i leży jako tako:lol:.
jutro zrobię fotki na roczniaku i dwulatce
ja jestem bardzo zadowolona z tych pieluch
chłonne i ładne
jedne z moich ulubionych
na noc dokładałam coś do środka i dawały radę
wełniak muksut
AIO muksut też na bokach
popolini
pieluszki i welniaki
gdiapers jest zapinany na rzepy z tyłu i nigdy nie mogłam go ściągnąć jak majtki a używałam ich jako majteczki szczególnie mniejszy rozmiar który zamówiłam i jak dotarł to okazało sie że większe możemy używać jako otulaczy z wpinką natomiast mniejszych rozmiarów używaliśmy jako majtek, ale trzeba było je odpinać aby ściągnąć.