czy był już gdzieś ten pokaz slajdów u nas?
mnie zdjęcia urzekły....
http://www.mykarmababy.com/pages/Tradit ... earing.php
Wersja do druku
czy był już gdzieś ten pokaz slajdów u nas?
mnie zdjęcia urzekły....
http://www.mykarmababy.com/pages/Tradit ... earing.php
Nie wiem, czy był. Ja wcześniej nie widziałam :) Super!!
jak widac nie wszędzie przejmują się dokładnym dociąganiem materiału :lool:
Super zdjęcia :D
Zwróciłyście uwagę na te dwa zdjęcia ze Szwecji? Wyglądało to trochę tak jakby dziecko zawinięte w kolorowy kocyk ułożone było bokiem w MT. Chyba
Andzia
pasek do noszenia dziecka absolutnie wymiata :shock:
podłożony pod pupę dziecka i zawieszony na głowie noszącego (zdjęcie z Amazonii).
trochę ciekawa jestem czy to wygodne :?:
ale nie zamierzam sprawdzać :mrgreen:
fajne te dzieciaki co "ciągnęły" mamusina pierś
piękne!!!!!
Pięknie :)
Wiecie.... bardzo się cieszę, że my Polki ( i Polacy :) ) dołączyliśmy do grona rodziców noszących w chuście.... to takie naturalne mi się wydaje .... :D
Rewelacyjne fotki :D
fajne
Cytat:
Zamieszczone przez aliona
Mnie aż głowa rozbolała :lool:
Taaaak, zwłaszcza to afrykańskie dzieciątko ciągnące pierś bez skrupułów do góry :szok:Cytat:
Zamieszczone przez serafinka
Było kilka podobnych wątków, ale tych akurat fotek nie było, uwielbiam takie etno-galerie chustowe :-)
widać, że nie tylko chusty są elastyczne :wink: :DCytat:
Zamieszczone przez pszczoła
zdjęcia piękne, aż się miło robi na serduchu..
Przede wszystkim to zdjęcia naprawdę piękne :shock: . No i mnie jak zawsze podobają się najbardziej te na których dzieci noszą dzieci, zawsze mnie wzruszają...A no i paski zamontowane na głowie są :thumbs up: - muszę spróbować, mąż ma taki wytrzymały, wojskowy pasek :lol: .
Pięknie :)
Z tym paskiem na głowę, to niezły wynalazek, jak ten mały, nagi człowiek nie wypadnie, już pomijając kwestię wygody :shock:
Te szwedzkie nosidła mnie totalnie zaskoczyły, nie sądziłam, że u nich też coś takiego było, będę musiała zacząć szukać po skansenach jak pojedziemy w przyszłym roku.
Jeszcze ta Innuitka z trojgiem, z których dwoje upchnięte w "kapturze" :applause: Oni mają tam jakieś specjalne super ciepłe kurtki ze specjalną wkładką na dziecia, zapomniałam jak się nazywają...