-
Witam wszystkich :)
W grudniu po raz czwarty zostałam "młodą" mamą.
Już od dłuższego czasu przeglądałam forum. Najpierw szukałam informacji na temat pieluszek wielo, a skończyło się tym że czekam na naszą pierwszą chustę. I nie mogę się już doczekać.
A wracając do mnie. Pierwsza trójka to już nastolatki. Myśleliśmy że tak już zostanie, ale w marcu zeszłego roku spotkała nas miła niespodzianka, na którą oczywiście czekaliśmy 9 miesięcy :lool: Maciupki jest oczkiem w głowie starszych braci no i swoich rodziców. Wywrócił nasze życie do góry nagami i mieszkanie również. Ma dopiero 7 tygodni a my już nie wyobrażamy sobie życia bez niego :heart:
-
Witaj!
I gratuluję Niespodzianki :)
-
to cudnie! to tak jak w mojej rodzinie, ja byłam najstarsza (i taż było nas w sumie czworo), między mną a najmłodszym bratem była taka różnica wieku jak u Was- fajnie! Pamiętam dobrze jakim oczkiem wv głowie był najmłodszy ;) A teraz jaka zgrana z nas paczka, łojej- dzieciaki będą miały super!
-
Witaj :hey:
Ja sama byłam najstarsza i zawsze marzyłam o takiej niespodziance ze strony rodziców. Niestety nie wszystkie marzenia się spełniają.
-
-
-
No proszę, jaką macie fajną niespodziankę. :) Gratuluję synka i życzę owocnego noszenia. I witaj na forum oczywiście.:hey:
-
-
witaj,
też trafiłam tu w poszukiwaniu pieluch i chust i tak juz zostalo;)
-
Hejka!
Ja też czekam na czwartą pociechę. Termin mam na 04.04 więc rozsypać mogę się już wkrótce, a właściwie w każdej chwili. Mamy już trzy córcie i czekamy na kolejną.
To taka moda na powtórki :).