Zapowiedziane oficjalnie na fb, mają być o 15:00
niby brudny róż, ale ja u siebie widzę fiolet na monitorze i druga wersja błękitno-żółta?
30% lnu.
Wersja do druku
Zapowiedziane oficjalnie na fb, mają być o 15:00
niby brudny róż, ale ja u siebie widzę fiolet na monitorze i druga wersja błękitno-żółta?
30% lnu.
Śliczny kolor :heart: i róż i błękit :love:
Dalej widzę fiolet;) brudny róż kojarzy mi się z Rosalinde
Niebieski taki lubię, jak w morzu.
Ale piękne :love:
A gdzie mogę nabyć taką nową chustę?
Nigdy nie miałam nowej ze sklepu zawsze z bazarku albo z allegro :)
tutaj:
www.natibaby.pl :)
Powodzenia! ;)
niebiesko-żółte może bym i chciała, tylko ja tam widzę szary/srebrny, nie żółty, hm?
no i dlaczego to nie zwykła bawełna? ostatnio same domieszki, a ja chcę mięciutką bawełnę :)
Marudzisz ciążowo! :ninja::lol:
Przecież masz sposób na ekspresowe złamanie lnu i doprowadzenie go do miętkości!...
Fajnie, że te motylki są takie kontrastowe :thumbs up:
A w takim połączeniu już były koła zębate. też się wszyscy dziwili, że nie widać żółtego! :mrgreen:
ale mam już len, już mięciutki, w dodatku dość podobny - jaskółki biało-niebieskie ;) No i lubię bawełnę dla maluszka, po prostu lubię :)
no i w realu chyba też tego żółtego nie było?Cytat:
A w takim połączeniu już były koła zębate. też się wszyscy dziwili, że nie widać żółtego! :mrgreen:
i len, len, znowu leeen
ja widzę żółty w motylach to chyba zależy od ustawień monitora :hmm:
te kolory mnie jakoś nie porywają, ale sama kupiłam jako pierwszą chustę dla Tosi lnianą motylkową natkę i była mięciutka jak flanelka, cieńsza niż jaskółki, super się sprawdziła :thumbs up:
taniuko - gratulacje :D
Śliczna ta niebieska :heart:
A żółty było widać na jednym ze zdjęć na fejsie.
I jedne i drugie motylki fajne :)
W tych motylkach niebiesko-żółtych to podobne kolory jak w elfach pre-orderowych z wełną chyba.
tylko coś słaba oferta była, tylko 3,6 bez wad, reszta z okazji cenowych. Zaryzykowałam ;) wzięłam 4,2 i czekam na info co z nią nie tak.