Widziały już? ;)
http://allegro.pl/pentelka-bluza-pol...944122321.html
Fajny patent z tym golfo-kapturem ;)
Wersja do druku
Widziały już? ;)
http://allegro.pl/pentelka-bluza-pol...944122321.html
Fajny patent z tym golfo-kapturem ;)
Widzialy, nawet maja ;) strasznie upierdliwy przy sciaganiu, musze kombinowac, ale to moze tylko ja jakas niepelnosprytna jestem, a nie polar...
nie taki znowu super nowy ;)
kupiłam na jesieni, ale nie mam porównania z innymi. golf mi się nie bardzo sprawdzał, ale zobaczymy, jak na wiosnę.
no i nosiłam z przodu tylko, zakładało się... jako tako ;)
Miałam w planach kupienie, ręka mi zadrżała przy Kup Teraz, weszłam na forum i zasiałyście wątpliwości.... A tak ładnie na aukcji wygląda :)
My juz po pierwszym praniu. Zdecydowanie odradzam, caly sie zmechacil i ma miliard jasnych kulek (granatowy polar). Ja zaluje, ze kupilam, niestety potrzebowalam czegos od razu i nie moglam czekac. Ale i tak zaluje bardzo.
A chciałam kupić :duh: na serio aż tak problemowy i się zniszczył szybko? :roll: nieźle....
Planowalam kupic na nastepny sezon gdy bedziemy nosic sie na plecach,bo teraz to mam taka zwykla fajna bluze polarowa z rozciagliwym dolem.To material lipny ma skoro tak sie niszczy szybko :(szkoda.
mam czarny i i po praniu jest ok
kupić nie kupie, ale już wiem jak wykończę swój polarek przy szyi :mrgreen: Mam przygotowany zwykły polar do przerobienia na wiosnę do noszenia :) golfik mi sie podoba...
to musiała zmienić materiał. ja miałam kamizelkę bordową, prałam kilka razy wciąż wyglądał bardzo dobrze (żadnych kulek)
golfik wygląda fajnie. ciekawe czy rękawy się na łokciach wypychają w dwie strony...
Miałam w 2010 roku i bardzo sobie chwalę. Nic się nie kulkowało po praniu. Może rzeczywiście zmieniła materiał. Warto do niej napisać o tym.
Miałam do noszenia z przodu ale z tyłu też dało radę :)
Idealnie sprawdził się na wiosnę, jesień i chłodne letnie wieczory.
ja mam polarek brazowy jeszcze w tej wersji bez kaptura/golfa i jestem zadowolona - nie mechaci sie, po praniu jest. teraz tylko pod kurtalke, ale na wiosne pomysle o jeszcze jednym - w koncu nie mozna w jednym tylko chodzic kolorze :wink: