Witam Panie i Panów,
Mam nadzieję już za kilkanaście dni dołączyć czynnie do Waszego grona.
Chusta już czeka, dziecię w brzuchu gotowe do wyjścia :D
Wersja do druku
Witam Panie i Panów,
Mam nadzieję już za kilkanaście dni dołączyć czynnie do Waszego grona.
Chusta już czeka, dziecię w brzuchu gotowe do wyjścia :D
:hey:
:welcome:
Witaj :) życzę, żeby dzidzia pojawiła się w chuście nim się spostrzeżesz :)
Dziękuję za miłe powitanie :D
Mam nadzieję jak najszybciej po wykluciu wrzucić synka w chustę. Dostaliśmy chustę pod choinkę -Womar Zaffiro i już ćwiczyliśmy z narzeczonym wiązanie. Zrobiliśmy sobie w tym celu sztuczne dziecko (czyli wypchany kombinezon). Jemu to szło świetnie, zrobił kilka razy kangura, podwójny i pojedynczy X... a mi gorzej szło, bo po pierwsze mój wielki brzuch nie ułatwiał sprawy, a po drugie kurczenie się mózgu w ciąży to chyba prawda ;) Mam obecnie słabe rozeznanie która ręka jest lewa, a która prawa, zwłaszcza jak są za plecami. Ale jakoś z trudem zawiązałam kilka razy kangura, a potem całkiem nieźle (chyba) kieszonkę.
Ale się uśmialiśmy przy tym... :) bo nasze sztuczne dziecko nie bardzo chciało współpracować - bez zginających się kolanek i okrągłej dupki ciężko się wiąże.
Witaj! Ciesze sie ze sie zarejestrowalas!
:D heloł :hello:
Witaj! :hello:
Mi też z brzuchem wiązanie nie wychodziło :hide:
A teraz jest ok :lol:
witam
niezły patent z tym wypchanym kombinezonem :lol:
:hey: Witaj, witaj!
Ja pierwszy raz motałam wijącgo się czteromiesięczniaka, to było wyzwanie. Żałuję, że nie próbowałam wcześniej z kombinezonem :lool:
Wypchaliśmy szczelnie kombinezon (rozmiar 56) kocykiem i misiem w roli główki dziecka :lool:
Tak to wyglądało:
http://i.imgur.com/H8NRO.jpg
Chyba trochę za wysoko, no ale nie dało rady inaczej ;)
witam
brawa za pomysl i szybkiego rozwiazania
Witaj Twórcza Mamusiu! ;)
Witaj :)
Pomysł z kombinezonem :thumbs up:
Witaj!
haha, sie usmiałam, wiesz, a po ciąży jest laktacja...mózg ma wolne jakies 3 lata znaczy ;)
moja ma dwa...wiec po mału zaczynam znowu mysleć:ninja::lool:
hahaha, fajny kombinezon :thumbs up:
:welcome:
Witaj na forum i życzę dobrego porodu! Wiązanie maluszka to jednak troszkę inna sprawa niż ''sztuczne dziecko'', ale brawa za pomysłowość!:applause:
Witaj :)
cześć, gratuluję samozaparcia, świetna fotka :)