wymianka szalona - mnóstwo ustaleń, dużo rzeczy do dogadania i dopracowania i mimo to wszystko dopięte w każdym szczególe + miły kontakt
polecam serdecznie
Wersja do druku
wymianka szalona - mnóstwo ustaleń, dużo rzeczy do dogadania i dopracowania i mimo to wszystko dopięte w każdym szczególe + miły kontakt
polecam serdecznie
Zakupiłam otulacz, przyszedł szybciutko, kontakt bardzo dobry.
zakupilam u joasi pieluszke,wszystko w porzadku,kontakt bardzo dobry:-)
dzięki dziewczyny:) również za miły kontakt i szybkie wpłaty:)
kontakt w porządku,
zdroje cierpliwości dla mej osoby:)
bardzo polecam:)
właśnie odebrałam pieluszki wysłane przez Joasię i jestem w bardzo pozytywnym szoku. Pieluszki bardzo zadbane. Serdecznie dziękuję!
Już dawno nie miałam tak konkretnej akcji na bazarku naszym:lol: a takie bardzo lubię i cenię
dzięki joasiu
miło mi bardzo:)
już jeden wątek jest z 2012r. http://www.chusty.info/forum/showthr...p/91305-joasia
proponuję je połączyć ;)
Jakiś czas temu kupiłam u joasi kilka pieluszek - wszystko przeprowadzone szybko i konkretnie, a pieluszki w super stanie:thumbs up:
dzięki dziewczyny z Wami zakupy/sprzedaż/wymianka to czysta przyjemność
nie wspomnę już o tym co otrzymałam od weci:)
Po prostu miło z Tobą robić interesy
podpisuję się obiema kończynami
Wszystko w porządku:) a wkłady które kupiłam od Joasi są w stanie rewelacyjnym;-)
Ja jestem zachwycona :) Milutko, kontakt pierwsza klasa i jeszcze pake ciuszków dla Julka dostałam :):):) Dzieki takim ludziom uwielbiam wymianki :)
.....
wymieniałam się z joasią. Bardzo miło, bardzo szybko i sukienka bardzo ładna, dziękuję :)
wymianka przebiegała sprawnie i szybko, i jeszcze gratisik dostałam... polecam....
Miło, szybko i przystępne ceny :)