-
Alma Mater - dla duńskiego forum
-
wzorek ładny, ale czy można prosić o fotę ciut większego kawałka?
-
-
druga ma fajne kolory :)
ciekawe, jak będzie wyglądać po zamotaniu, szkoda, że tylko fragment chusty na zdjęciach jest
-
Wzor jest memorialem smierci 6-miesiecznego synka jednej z holenderskich forumek.
Edit: poprawka - to limit dla holenderskiego forum.
-
w tym wzorze brakuje mi zieleni..
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fabianowa
w tym wzorze brakuje mi zieleni..
az cisnie sie na usta, zeby natura byla zielona ;)
-
Uwazam, ze te motylki jakos nie pasuja do glownego wzoru, ale to tylko moja opinia :)
Poza tym fajna, choc kolor nie moj :)
-
sam motyw tej mamy z dzieckiem piękny, ale już będzie mi się smutno kojarzyła :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sag8
wzorek ładny, ale czy można prosić o fotę ciut większego kawałka?
Sag8, to niemal wszystkie zdjęcia z FB. Brakuje tylko 1, na którym wcale nie jest więcej pokazane.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Zuz
sam motyw tej mamy z dzieckiem piękny, ale już będzie mi się smutno kojarzyła :(
To samo chciałam napisać...
-
A mnie urzeka, bardziej od ostatnich nowości, od jelonków i "pawiów". Kiedy będzie, kiedy?
-
czyli dobrze rozumiem, ze w Polsce będzie niedostępna?
-
Ja bym to widziała w niebieskim i granatowym, ale może wtedy to już w ogóle smutek i łzy.
-
Kolory wybrała autorka wzoru, są bardzo optymistyczne. Obrazek jest też radosny. To chyba taki hołd dziecku, w którego obecne szczęście mama wierzy.
Nie sądzę, żeby ten wzór się jeszcze pojawiał w innych kolorach. Nie mamy w tej chwili żadnych takich sygnałów. Będzie trochę w sklepie, ale w przyszłym tygodniu, bo się u nas trochę osób pochorowało.
-
wersja z pomarańczą bardzo ładna:)
a sama historia wzoru bardo smutna
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tonks
Uwazam, ze te motylki jakos nie pasuja do glownego wzoru, ale to tylko moja opinia :)
Poza tym fajna, choc kolor nie moj :)
Symbolicznie pasują jak najbardziej. Kolor mój też nie. Zieleń byłaby miodzio ale rozumiem,że autorce chodziło aby mimo wszystko chusta była pozytywna.
-
A mi jakoś ta czerwień-biel nie bardzo pasuje do tego wzoru.
A sam wzór ... piękny, ale za każdym razem gdy na niego spoglądam robi mi się smutno:frown
-
No i poszły... A ja się nie powstrzymałam i kupiłam :duh:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
alinoe
Symbolicznie pasują jak najbardziej. Kolor mój też nie. Zieleń byłaby miodzio ale rozumiem,że autorce chodziło aby mimo wszystko chusta była pozytywna.
Symbolicznie tak, tylko nie pasuja mi takie motylki to tego wzoru.