Bardzo udana, sprawna i przeprowadzona w miłej atmosferze wymianka :applause: jestem baaardzo zadowolona :mrgreen:
Dzięki wielkie jeszcze raz ;)
Wersja do druku
Bardzo udana, sprawna i przeprowadzona w miłej atmosferze wymianka :applause: jestem baaardzo zadowolona :mrgreen:
Dzięki wielkie jeszcze raz ;)
:thumbs up:
Ja akurat sprzedawałam sweetrose pieluszkę ale też polecam za przemiły kontakt :) Kilka razy przymierzałam się do kupienia u niej czegoś i zawsze wysyłała szczegółowe zdjęcia z opisami.
Przesympatyczna dziewczyna ;) Już niejedna sprzedaż i wymianka za nami. POLECAM!
za nami jedna sprzedaz,jako sprzedajaca odpowiadala na wszystkie pytania,kontakt super:-)polecam:-)
za nami też nie jedna wymianka , sprzedaż , kupno i wszystko jak najlepiej - Polecam!
Miło wspominam zakup:)
Wprawdzie kupowałam tylko materiały ale byly w super stanie i transakcja była szybko zrealizowana:thumbs up:
ojejku ;) przy okazji wystawiania komentarzy innym znalazłam i swój wątek ;) jakże mi miło ;)
i ja pamiętam wszelkie transakcję z Wami ;) i każdą miło wspominam ;) dziękuje Wam ;*
ja na świeżo po wymiankce ze sweetrose - wszystko ok, sprawna przesyłka, w paczce też gratisik mały, bardzo fajnie :)
Ja kupowalam na poczatku pieluszki, a ostatnio materialy. Wszystko sprawnie i bez zarzutu :) oby tak dalej :)
Bardzo miła wymianka - polecam serdecznie!
Sprzedałam kiedyś sweetroe pieluchę oraz wymieniałam się- jestem bardzo zadowolona ze współpracy i liczę na jeszcze
Cóż mogę powiedzieć o wymiance ze sweetrose... Bardzo sympatyczna wymiana maili, cierpliwość w ustalaniu szczegółów, piękne wykonanie wszystkich handmadeów, duuuuża kreatywność i wielkie serce. Po prostu cud, miód i orzeszki :D :D :D
Jestem po wymiance ze sweetrose, wykazała dużą cierpliwość do mojej osoby, szczególnie, że słałam jej na raty. Wszystko było zgodne z ustaleniami, nie zawiodłam się a nawet gratisik był. Kontakt bardzo dobry. Polecam.
dopisuję się do grona zadowolonych wymiankowiczek :) sprawnie u uczciwie :) jedyny minus, to wiecznie zapchana skrzynka ;) na szczęście pozaformumowy kontakt mailowy bez ograniczeń ;)
Bardzo udana wymianka:) A uszyjki uszyte przez sweetrose cudne! Bardzo dziękuję :D