kółkowa z hoppediz antiqua - zaginęła - ZNALEZIONA!
moja osobista przekazana na potrzeby Klubu Kangura
ostatni raz widziana we Wrocławiu, przekazana osobie która była na targach we Wrocławiu i przez chwilę zwiazana była z klubem kangura - a potem wsiaknela. nie twierdze, ze chusta jest u tej osoby ale moze ona cos wie na jej tenat.
w kazdym razie: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie niech da znac. szyta jest samodzielnie i ma charakterystyczne ramie.
POMOCY!
Re: kółkowa z hoppediz antiqua - zaginęła - szukam
z tego co pamiętam została przekazana na warsztatach prowadzonych przezemnie w białym domku - osoby, które tam były proszone są o feedback i informację GDZIE jest antigua !!
no wlasnie po warsztatach wrocila a na targach postanowial ja zostawic dziewczno z Wro na potrzeby klubowe. ale teraz nie wszystkie dziewczyny, ktore tam byly sie udzielaja w Klubie we Wro i wlasnie tej dziewczyny, ktora cos wie o chuscie akurat nie - dlatego pytam na innych forach niz nasze kangurowe, bo tam sprawa obgadana juz.
oczywiscie ne pamietam komu ja dalam :hide:
Cytat:
Zamieszczone przez ithilhin
oczywiscie ne pamietam komu ja dalam :hide:
trzeba sobie zapisywac, ja tak z ksiazkami robie :D
mam nadzieję że odnajdzie się tak samo jak silk Ani
Gosiu , ja a właściwie moja mama pośredniczyła w dostarczeniu chust klubowych z Warszawy do Wrocławia i melduję że hoppa tam na bank nie było. Nie pamiętam czy ktoś go mial na dniach noszenia :? Sprawa niepokojaca.....mam nadzieję , że się wyjaśni.
nie, do Wro to ja go sama przywiozlam, jak bylysmy z Aga na warsztatach i targach - czyli jeszcze przed Dniami Noszenia.
miala zostac w Klubie Kangura ale wsiakla, prawdopodnie u kogos kto sie "otarl" o Klub a potem juz nie utzrymywal kontaktu..
ale to takie moje gdybanie.
słuchajcie = przecież mam zdjęcia z warsztatów i targów?? może w ten sposób poznamy kto był??
juz sprawdzałam :|
z " naszych " była małpa i run
nikogo wiecej nie poznaje :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
mam nadzieję że odnajdzie się tak samo jak silk Ani
to Ani silk sie odnalazl? swietnie :thumbs up:
Olśniło mnie. Na targach była też kam.xt , do której mam telefon nawet, choć jej nie znam osobiście. Może ona coś wie na temat chusty.
odwołuję alarm - chusta się znalazła! :jump: :jump:
dzięki dziewczyny!!!!!