-
Wiewiórka
Jestem bardzo zawiedziona. Wysłałam 3 rzeczy, każdą rzetelnie opisałam (było napisane, że lampka jest USB, a temperówka zbyt ostra nie jest - nawet powtórzyłam to przy wiadomościach priv), po 5 albo 6 dniach od wysłania zaczęłam się dobijać na priv z pytaniem co z przesyłką, w końcu dostałam odpowiedź, że forumka nie wiedziała, że ta lampka taka mała i że nie ma wtyczki do gniazdka (pisało jak byk, że to lampka USB) oraz, że temperówka nie ostrzy. Do tego dostałam wiadomość, że paczka do mnie jeszcze nie poszła i, że w związku z tym wszystkim nie dostanę tego, na co się umawiałyśmy, tylko mniej rzeczy i zwrot temperówki. Chciałam już olać sprawę, nie pisać negatywnego komentarza, ale niestety dziś dostałam przesyłkę. Prawie wszystkie rzeczy mają plamy - jak już napisałam zainteresowanej - gdybym wiedziała wcześniej w jakim są stanie, nigdy bym się nie wymieniła. Jest mi przykro, tym bardziej, że słałam rzeczy dwa razy, bo zapomniałam o jednej części z temperówki, a chciałam, żeby wymianka była taka jak ma być. Cóż, pierwszy raz się przejechałam, kiedyś trzeba.
-
Ja jestem zadowolona z wymianki. Dostałam rzeczy w dobrym stanie, czyste. I mimo, że nie prosiłam o konkretną ilość, to dostałam pełną paczkę :)
-
Wymianka uczciwa i konkretna:) POLECAM!!!
-
ja też NIE polecam, to już chwilę temu było ale ciuszki przyszły w stanie nie nadającym się do dalszego użytku były poplamione - nie dały się doprać niestety i ogólnie w złym już stanie
:-(
-
Wymianka w porządku -ja mogę polecić!
-
wiewiórka
wymianka przebiegła w sposób miły i sprawny
wszystko tak jak sobie ustaliłyśmy
ja jestem zadowolona :mrgreen:
-
I ja dokładam miłe słowa pod adresem Wiewiórki, wymianka szybka i bezproblemowa :)
-
Bardzo udana wymianka! Gorąco polecam! :)
-
Zawsze super! Zawsze świetny kontakt! I pozytywne zaskoczenie:D Dziękuję, Wiewiórko! :kiss:
-
I ja jestem zadowolona! Wszystko w jak najlepszym porządeczku :)
-
i ja polecam, za nami już kilka wymianek :)
-
Ja jestem zadowolona z wymianki z Wiewiórką
-
-
Bardzo fajna wymianka - wszystko w świetnym stanie, kontakt bezproblemowy. Polecam!
-
kupowałam chustę, wszystko super
-
I ja też bardzo pozytywnie wymiankowo :D nie jedna za nami i pewnie niejedna przed nami.
Wiewiórko :kiss: za Twoją cierpliwość ;-)
-
Wiewiórka kupiła ode mnie chustę - wszystko przebiegło sprawnie i w miłej atmosferze :) Bardzo polecam! :)
-
I ja jestem zadowolona z wymianki :) Torebkę noszę do dziś :wink:
Polecam!
-
za nami zarówno sprzedaż jak i wymianka, kontakt różny - wynikający obustronnie z ograniczeń czasowych, chorobowych, ogólnego zamieszania,
ale w moim odczuciu kontakt przemiły, zarówno mailowy jak i telefoniczny ;) z wymianki jestem zadowolona ;) i jak najbardziej POLECAM ;)
-
Kupiłam od Wiewiórki chustę- czysta, śliczna, schludnie spakowana. A sama Wiewiórka cierpliwie na mnie poczekała, za co jestem wdzięczna. zakup poszedł wyjątkowo sprawnie, a Sprzedająca była bardzo życzliwa. Dzięki :)