-
Witam:)
Chciałam się przywitać ;)
Kukam tu już od jakiegoś czasu, ale w końcu
zmobilizowała mnie do pojawienia się na forum jedna z forumowiczek- której bardzo dziękuję.
Mam zamiar naszego kolejnego Szkraba motać w chustę no i choć spróbować pieluch wielorazowych(może i kilku innych "myków"). Niestety z Dziedzicem się nie udało, ale nie mam zamiaru się poddawać.
Oby cierpliwości było więcej !!!
Będzie mi bardzo miło móc skorzystać z Waszej wiedzy jak i podzielić się tym i owym.
-
Cześć, cześć, cześć :hey:
-
-
-
witam i przy okazji zapraszam na nasz wątek zimowy- bo z suwaczka wnioskuję, że termin masz na styczeń:hey:
-
Dzięki dziewczyny za powitanie :)
wchodzę na forum gdy mam ciut czasu, ale jest ono taaak ogromne, że aż boje się zastanawiać ile czasu zajmie mi ogarnięcie go i odnalezienie się tu i tam.
gosiu83 chętnie dołączę do mam zimowych tylko nie bardzo mogę znaleźć ów wątek(jeśli możesz pomóż)
martaj czy jest jakiś poznański temat? np. z terminami szkoleń
-
Witaj, witaj. :) Forum bywa straszliwie wciągające, wiem z autopsji. ;)
-
tu masz aktualną stronę: http://www.chusty.info/forum/showthr...91#post1966791
edit. widzę, że już trafiłaś :)
-
Witaj:hello: i miłego wczytywania się!
-
witaj, miłego noszenia i pieluchowania, obie rzeczy wciągają - piękne chusty i cudne wielorazówki:-)
-
witaj witaj :) cieszę się, że kolejna poznanianka do nas trafia :) ja tez okołopoznańska a termin mam na pocz. kwietnia :)
zapraszam cię już teraz gorąco na nasze stowarzyszeniowe warsztaty - może będzie okazja się spotkać :)
-
truscaffko
z wielką przyjemnością :))
-
-
-
-
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)