szukałam :szok:
i jeszcze nie ma takiego wątku :hmm:
jestem po wymiance z Bożeną i :jump:
same pozytywy więc nie bójcie się dziewczyny :high:
Wersja do druku
szukałam :szok:
i jeszcze nie ma takiego wątku :hmm:
jestem po wymiance z Bożeną i :jump:
same pozytywy więc nie bójcie się dziewczyny :high:
A ja kupiłam u Lominii nowe wspaniałe lniane jaskółki za bezcen. Pokochałam je:love:
Super kontakt!
kilka wymianek juz za nami - pozytywnych, przyjaznych :) Tylko dlaczego ja zawsze mam wrażenie że jakoś mniej obficie oferuję?
ja mogę tylko tyle
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty:
przemiła expresowa wymianka, crocsy są bosssskie :love::love::love:
dziękuję i polecam lominię
i ja serdecznie dziękuję :D
gratisowe butki są kochane miłością wielką, dziecko nawet do łózka próbuje się w nich pakować ;)
DZIĘKUJEMY!!
gratis trafiony w 10! skąd wiedziałaś że mój mąż to budowlaniec i ma bzika na punkcie zabawek, książek i innych gadżetów dla dzieci związanych z budownictwem ? :D a Ben złapał bakcyla jak najbardziej - więc lekturka idealna jak dla przyszłego pana inżyniera :D
młody wróci ze żłobka to będzie szał :D
:kiss:Cieszę się, że trafiony. Skąd wiedziałam- hmm... pasował do sprzętu;) A i syn nasz majster wprawiony i budowniczy. Po dziadku, matce i ojcu też.
I ja dziękuję bardzo, natychmiastowa wpłata, znakomity kontakt! Polecam serdecznie!
Za nami bardzo bardzo udana wymianka dostałam świetne rzeczy i w super stanie, a wszystko przebiegło w miłej atmosferze:) Bardzo gorąco polecam:)
dziękujemy! kolejne mega udana wymianka :D a gratis ląduje w paczce mikołajowej dla młodego - oj będzie szał :D
edit: pakowanie paczki mistrzowskie, 10 minut próbowałam się dostać do butelki :D ;)
nie znalazłam więc zakładam:)
wymianka szybka i konkretna, rzeczy zgodne z opisem - jestem bardzo zadowolona - polecam:)
….
i ja mam udaną wymiankę! Wózek mega profesjonalnie zapakowany, Lenka oszalała z radości i chce chodzić z nim do przedszkola. Dziękuję bardzo!!
Bardzo konkretna i błyskawiczna wymianka - tak jak lubie :) Dziekuje pieknie :)