Doke!
Ty nie masz wątku??!
jak to możliwe? :ninja:
wymianki z Doke są fajne.
są okraszone przemiłą korespondencją i miłymi bonusami :D
zakupy też są fajne :thumbs up:
Wersja do druku
Doke!
Ty nie masz wątku??!
jak to możliwe? :ninja:
wymianki z Doke są fajne.
są okraszone przemiłą korespondencją i miłymi bonusami :D
zakupy też są fajne :thumbs up:
oh zakupy u dokebu są wspaniałe! Miło, expresowo szybko, klienta czuje się traktowana jak królowa. Kocham kupować u dokebu :mighty:
A ja się zastanawiałam kiedy się pojawi pierwszy wątek z komentarzem o mnie :lool:
Dziękuję :kiss: i ze swojej strony obiecuję oczywiście jeszcze wiele fajnych transakcji :ninja:
Ooo, tak tak! Dokebu jest mistrzynią w kontaktach handlowych i mistrzynią w wykonywaniu swych dzieł! Chyba nie ma po co polecać, bo to już wszyscy wiedzą :P
dokebu jest wspaniała :mighty::mighty:
Kontakty z Nią to sama przyjemność ,a Jej dzieła:szok:
Zgodzę się z Przedmówczynią. Jedne z milszych kontaktów "w interesach", jakie mi się zdarzyły.:heart: Pełna wyrozumiałość, terminowość, dbałość o to, by człowiek był zadowolony. Dzięki!!
oczywiście! przemiły kontakt i cudne butki :heart::D
bardzo polecam :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
ja się w pełni zgadzam z poprzedniczkami ;) posiadamy aż 4 pary dokebucików - są wspaniałe :love: dziecko, które wcześniej nie lubiło kapci ani butów samo próbuje sobie je ubrać, czasem nie do pary :rolleye: wręcz domaga się mieć je na stópkach :twisted: kontakt z Dominiką jest przemiły, przesympatyczny, doradzi i wyczaruje rożne cuda ;) i do tego ekspresowo :thumbs up: czasem przelew dłużej idzie niż przesyłka od dokebu :thumbs up: teraz czaje się na torebeczkę :whistle: ale najpierw muszę zasłużyć ;/ Dominiko, Ty wiesz o co chodzi ;)
:bliss: bardzo bardzo polecam :bliss:
Jestem posiadaczką , trzech par dokebutków:) Wszystkie pary są kochane miłości wielką:) Posiadam rółnież przepiękną torebkę którą zdradzę tylko zapewne dla inne doketorebki :)
Poza tym Doke jest miła aż strach :)
My juz drugie butki od doke zamówiłysmy i jestesmy zachwycone wzorem i szybka przesyłka
uwielbiam interesy z dokebu !!!
bardzo polecam
serducho na dłoni :)
No,że mnie tutaj nie było ?????????? ale jak to możliwe w ogóle :hmm:
mam wyliczać co mam od doke? nieeee za dużo piania ;) transakcji z doke na koncie mam wiele i każda super udana! obsługa klienta na najwyższym poziomie i w ogóle tu się same ochy i achy należą :)
Domi :kiss:
ja też się zapisuję do grona zadowolonych :)
dziękuję za dbałość o zadowolenie klienta i pamięć, co która chciała, jak itp.itd
cud, miód, malina :p
Ja tylko dodam, że serwis gwarancyjny i pogwarancyjny i w ogóle och ach można się od Dominiki uczyć :D
I mnie tu jeszcze nie było? Niemożliwe :ninja:
Jestem posiadaczką sporej kolekcji dokebu'owych cudów i jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :lol:
Z każdą kolejną transakcją jestem bardziej zachwycona - jakością produktów, poziomem obsługi, kontaktem, no same plusy jak dla mnie :)
(i proszę o przeniesienie wątku do nowego działu ;))
Domiś :kiss:
Słów nie starcza, więc tylko :mighty:
podnoszę, pochwalam, dziękuję:D
to i ja się dopiszę do tych zachwyconych ;-) przemiły kontakt i ekspresowa wysyłka :thumbs up:
Bardzo dziękuję za konkret
za pancerne, cudowne butki
za wyjątkową i z sercem zrobioną aplikację, którą pokochał mój syn
za życzliwość!
:D