Zarejstrowalam sie jakis czas temu ale nie pisalam.....bo po cichu siedzialam i zgrzytalam zebami na te Wasze chusty. Zazdrosc mnie brala, ze tak powiem. Chyba chusty byly do wczoraj jedynym powodem dla, ktorego zalowalam,ze nie mieszkamw Polsce.
Wersja do druku
Zarejstrowalam sie jakis czas temu ale nie pisalam.....bo po cichu siedzialam i zgrzytalam zebami na te Wasze chusty. Zazdrosc mnie brala, ze tak powiem. Chyba chusty byly do wczoraj jedynym powodem dla, ktorego zalowalam,ze nie mieszkamw Polsce.
witaj,
ja znam dwa zwroty greckie: kalimera, kalispera i kilka z greki biblijnej :lol:
witaj i pisz z nami. :lol:
no witaj kochana :high: a pamietasz jak mówiłam ,żebyś nie brała tej bebelulu? :thumbs up: Ciekawe jak Evce będzie się podobało motanie wiązana długą.
no witaj
no cze Kochana :P witaj, witaj w sympatycznym gronie :P
[quote="Agnen":1fnpb8nu]no witaj
morita, ale jesli kółka masz na lewym ramieniu, to młoda na prawym biodrze! nie bardzo wiec rozumiem jak tego dokonałas :P
witaj morita :) zobaczylam twoj nick i zaczelam kumac skad jestes :)
pozdrawiam!!!
czesc morita, witaj w klubie. zycze jak najszybszego chustowania.
morita witaj
ta stronka jest straszna!!!!
te wiazania dzizas, polowa znich wola o pomste do nieba
plecaczek pomaranczowy, dziecko przodem co wyglada jak by je za kare uwiazali, to "do obicia gdzie dziecka (lalki chyba") nozki wisza jak zdechlakowi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dobra odszczekuje, lala do wiazan jest kiepska i dlatego tak tragicznie wygladaja, na dzieciach juz ok
ufff
A kto powiedzial,ze w efekcie koncowym to kolko bylo na lewym ramieniu?? :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p