Ja osobiscie ómarłam....:szok:
cudnie sie prezentują.
40% tussah, 60% bawełny
170g/m2
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31163610_n.jpg
4 za 128Euro - cena z kosmosu :heart:
Wersja do druku
Ja osobiscie ómarłam....:szok:
cudnie sie prezentują.
40% tussah, 60% bawełny
170g/m2
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31163610_n.jpg
4 za 128Euro - cena z kosmosu :heart:
O jasna poopa!!!
P I Ę K N A!!!
Nie pamiętam, kiedy mnie coś tak urzekło...
Spłukana jestem okrutnie, ale jakby ktoś miał i w przyszłości chciałby odsprzedać, niech o mnie pamięta!!!
Też widziałam przed chwilą na FB. Piękne :love: ALe takie jasne i drogie, że dla bezpieczeństwa to chyba tylko w kartonie trzymać :ninja:
Prrzecież już były ryby z dzikim jedwabiem 2 lata temu :duh: I to znacznie grubsze :wink:
Pikna...
Choć trochę bez sensu dawać to na koniec lata. Nie rozumiem czemu wcześniej tego didek nie puscil
a ja się zastanawiam dlaczego didek w tym sezonie poszedł wyłącznie w tussah?? a nie dał prawdziweg jedwabiu :/
Piękne! Tylko czy ja bym w takich jaśniutkich nosiła? :bduh:
o właśnie dlatego... zeszłoroczne jedwabie wyjątkowo kiepskie były :roll:
A tussah przynajmniej w liliach i pawiach super :love:
a w tej chuście kolory obłędne:love::love::heart::heart::heart: pal licho cenę ale gdyby to nie były ryby bleee
:love:a już myślałam, że żadne ryby mnie nie ruszą...
Dobrze choć, że jasnych chust nie lubię, bo pozostaną miłością platoniczną...
ach mam je mam :) Te stare oczywiście ;)
piękne!! Ale ja za blada jestem do takich jasności.. Zanim mi się zdjęcie otworzyło to już myślałam skąd tu wziąć kasę :rolleye:
Jestem zarżnięta...mogę tylko popatrzyć jak płyną :lol:
Piękne są :beat::beat::beat:
Tak - piękne. Tak - były już. Tak - cienkie. Tak - drogie. Czyli w sumie - nie :lol:
Wielka ulga, bo zadrżałam, widząc tytuł wątku :D
Kolor ladny, ale te ryby... nie wiem ale ja tam zawsze widze takie szkieleciki. Ciekawe czy ten wzór kiedys do mnie przemowi
a tak w ogóle to SE pomyślałam, że szkoda, że powtarzają te same chusty, skoro jest tyyyyle możliwości robienia nowych kombinacji. no i te kosmiczne ceny :roll:
Na ebayu 6-tka za 159 euraczy :roll:
jak dobrze że taki niepraktyczny kolor:D
jaka cena :omg:
i czym one się różnią od tych starych TSF? Kolor chyba ten sam?