Proszę o opinie :hello:
Jak rozmiarówka? Gdzieś mi się obiło o uszy, że pieluszki wypadają małe.
Wersja do druku
Proszę o opinie :hello:
Jak rozmiarówka? Gdzieś mi się obiło o uszy, że pieluszki wypadają małe.
są to teraz nasze ulubione. Rozmiarówka wydaje mi się mała dla mojego 7 miesięczniaka ponad 8 kg M robi się mała (dodam że nie jest pulchny)
no rozmiarówka zaniżona faktycznie, ale regulacja na szerokość dość duza, więc w sumie moze bedzie git :)
no i podpisze się pod tym co formichiere napisała - najlepsze pieluchy jakich używałam!!! (na Tośce używałam znaczy)
Moje ulubione, ponieważ:
- mają milusie futerko (i przez to WYGLĄDAJĄ :) )
- bardzo chłonne (bambusowe wkładki)
- ładnie przylegają
gdzie kupić to cudo???
ogarnął mnie własnie zakupowy szał :)
alu, mają je formichiere czasem (za jakiś czas zamawia), little mi w swoim sklepie i juliwiek w swoim :D
pisz pw do nich kiedy będa mieć :D bo z tego co wiem to zapasy mają lekko przerzedzone już ;)
a w ogóle to znalazłam stronkę australijską z takimi zestawami całymi po 6 lub 12 sztuk. nie wiem czy nie taniej czasem, może tyle co przesyłka taniej. no ale ja z australii nie ściągnę dla siebie tylko... wolę od dziewczyn :) zresztą takie 6 sztuk to 165 aud czyli 366 zł. kurka czemu to takie drogie? :?
Dzięki dobre kobiety, zamawiam :lool:
Alu kupić można tu:
http://nosidla.istore.pl/pl,category,10 ... bitti.html
i tu:
http://www.littlemiracles.pl/?pieluszki-kompaktowe-(aio)-itti-bitti,79
Pieluszki są super, ja kupiłam 2 od formichiere i jestem bardzo zadowolona. Są miluśne i bardzo zgrabne, bardzo wąskie między nóżkami.
Na mojego 9-kilowego L-ka jest dobra (z zapasem).
Teraz zamówiłam na nosidla.pl all in one do przetestowania, zobaczymy, czy równie fajne.
ja tam sobie czekam na różowe 8))
i cały czas się zastanawiam czy dla Kluchy kupić m czy L
Kupuj L bo rozmiarówka faktycznie zanizona. Mój D. twierdzi , że elka jest za mała na pupę Mi a ona po prostu w zestawieniu z innymi pieluchami stwarza takie wrażenie bo jest zgrabniutka i idealnie przylega. Niestety przecieka mi w nocy :( Na szczęście jest taka ładna , że wolę ja nakladać w dzień :)
No właśnie ja się jeszcze nie odważyłam założyć na noc, bo tak mi się wydawało, że może przeciekać...
Ale są piękne. Już się nie mogę doczekać, aż będzie ciepło i mały będzie w samej takiej ślicznej pieluszce biegał :lol:
ja zakładam na noc jak najbardziej, niedługo jeszcze dokupię wkładki bambusowe do wpięcia. nie przecieka mocno, zresztą i tak sprawdzam z raz czy nie ma za mokro więc jak coś to przewijam.
hanti na moją 10 kg Tośke L-ka jest ok, więc moze M weź?
Dziś przyszły do mnie zamówione pieluszki. Fajne :love:
Sama powłoczka schnie błyskawicznie. Już jest sucha a uprałam 3 godziny temu. Wkłady są dość grube i pewnie im się trochę zejdzie :?:
Jutro wkładamy na dupinę :baby: i testujemy.
Teraz ciekawa jestem tej All in one :hide:
Mąż mnie zabije. Już krzywo patrzy na wizytę każdego paczkonosza :?
Cytat:
Zamieszczone przez Elunia
Koniecznie napisz jakie wrażenia.
Ponieważ i tak będę robiła wymianę, bo nie trafiłam z rozmiarem FuzziBunz, to zdecydowałam, że tę all in one jednak wymienię na snap in one. Mam plan dokupić więcej tych wkładów i po jednym siku wymieniać sam wkład.
Więc all in one nie przetestuję, choć macałam.
No i się rozczarowałam :(
Założyłam wczoraj małej nowy nabytek na dwór. Było oki bo mała nie sikała podczas spaceru i wróciła z suchą pieluszką. Dziś w domu przeleciały najpierw siki. Wszystko przemoczone i body i spodenki. Zapięłam ciut ciaśniej. No i za chwilę przeleciała kupa. Po oględzinach stwierdziłam na udach i brzuszku odciśnięte ślady po pieluszce. :evil:
Kurde, tak mnie teraz oświeciło. Może wkłady jeszcze nie nabrały właściwej chłonności bo tylko raz uprane. :roll:
Posiadaczki Bitti D'lish Snap In One odezwijcie się. Plizzzz. Bo wydałam kupę kasy i jestem lekko podłamana :?
hmmm nam przecieka tylko po mocno sikowej nocy. kupki siedzą na miejscu nawet jak papierka nie zainstaluję. może to te wkładki. ale ja nie wiem :dunno:
Ojej, u nas właściwie kupy się nie zdarzają w pieluchy, może raz się w itti bitti zdarzyła, ale u nas już konsystencja stała, więc nic nie przeleciało.
Ja dosyć luźno zapinam.,
A siku jeszcze też nigdy nie przeleciało, ale na noc ani razu nie założyłam. Może założę i sprawdzę. I dam znać.
Na spacerze mój mały raczej też nie sika.
Moja mała jest tylko na cycu więc kupki baaardzo luźne.
Druga kupka jednak nie przeleciała :D
Będziemy testować dalej.