-
witam sie:-)
Witam Wszystkie i Wszystkich.Jestem mama 13-to miesiecznego urwisa.Temat chust i ogolnie noszenia dzieci od dawna mnie interesowal,ale mysle ze z praktycznym podejsciem poczekam do narodzin drugiego dziecka za rok czy dwa.Moj Arek jest na etapie poznawania swiata chodzac i mysle ze bardzo trudno byloby go namowic na noszenie.Mam nadzieje ze za jakis czas nadrobie moja wiedze na temat chust i Wy mi pomozecie.A teraz Wszystkich pozdrawiam i witam.
-
Witaj :), nie wiem jak to jest, jak dziecko nie jest noszone od początku, ale 13-to miesięczniak może chcieć zasypiać w nosidle/chuście albo skorzystać z transportu, jak zmęczy się na spacerze ;). Gdzieś tu był wątek o dzieciach, które zaczynały przygodę z noszeniem trochę później ;).
-
Hej :-)witam Cie serdecznie,na pewno poczytam jak tylko znajde czas, nie nie powiem, bo moj syn lubi byc na rekach, ale tylko na chwilke i juz na swoje nozki,mysle ze nie chcialby zeby zabierac mu "wolnosc",ale temat wart jest poczytania.
-
:high:
W końcu jesteś Kochana :kiss:
Bardzo miło Cię tu widzieć :hey:
-
Jestem,jestem:-)juz uzalezniona:-)
-
-
Witaj! Myślę, że spodoba się noszenie, szczególnie na plecach skąd bezpiecznie i swobodnie można obserwować świat :)
-
Wiesz Arek ogolnie nie lubi byc "uwiazany" nawet w foteliku samochodowym wytrzyma nie dluzej niz godzine:-)ale juz sobie obiecalam przy drugim dziecku nie odmowie sobie przyjemnosci noszenia takiego z prawdziwego zdarzenia:-)