będzie ktoś w pobliżu? :)
edit 2015 ;) już od jutra :) czwarty rok z rzędu!
Wersja do druku
będzie ktoś w pobliżu? :)
edit 2015 ;) już od jutra :) czwarty rok z rzędu!
od wtorku w Dziwnówku w piatek/ sobote w Kolobrzegu :)
a my już byliśmy, tydzień temu wróciliśmy
no to gdyby ktoś coś to my się od jutra będziemy w irysie na moich plecach lansować, z dzieckiem oczywiście ;)
podsumujmy:
1x tkana wiązanka (mama w 2x, chusta z przewagą pomarańczy, cieniutkie paseczki, albo mało złamana, albo tylko niewprawnie zawiązana...)
2x mei tai (w obu nosili tatusiowie :), jeden miętek tuli, drugi pentelkowy)
1x womar zafiro (to ergo czy nie? pierwszy raz na żywo widziałam i nie zdążyłam się przyjrzeć)
4x wisiadła (w tym jedno w naszym hotelu, niektóre na swoją obronę mają to, że dziecko było przodem do noszącego... hitem jest dla mnie nazwa jednego z nich: baby relax...)
i my oczywiście...
http://images37.fotosik.pl/1718/b44ccc4f6f283aa0med.jpg
:kiss:
ja od wtorku w Dziwnówku nie widziałam nikogo ;/
w Dziwnowie też nie ;/
w piątek szkaliem od Kołobrzegu przez Dzwiżyno,Mżeżyno.... do samego Dziwnówka żadnego chuściocha;/
Ja będę od środy do weekendu przyszłego :)
ten 10=go ok 19 byłam :)
w tym roku jedziemy w to samo miejsce, tyle że w lipcu - to już za tydzień - na kogo można liczyć ;)
My w Dźwirzynie będziemy za miesiąc :)
no to tak jak my rok temu ;)
malucha w 2x M widział w niedziele 06.07 wieczorowa pora :) a ja tylko bliźniaczki w wisiadlach (widok jak w reklamie lub filmie "Jak urodzić i nie zwariować" ;) i pseudonosidlo - wypatruje wiec dalej ;)
a my dziś na plaży widzieliśmy tatę zawiązanego w 2x w pięknego (czyżby moja nowa miłość? ;)) wiosennego żakardowego LL - ach jaka to ładna nadmorska chusta! A maluch miał na głowie słomkowy kapelusz :D Nie wiem czy to Ci sami co ich M widział w niedziele... :)