Re: Marzy mi się druga...
Pawie to zakard, nie trzeba lamac. Po praniu sa miekkie.
Indio z lnem, konopiami, jedwabiem czy welna jak najbardziej dla ciężarków.
Cytat:
Zamieszczone przez april
Kup konopie :love:
:lool: bedzie weselej :hide: :twisted:
KOOOOONOOOOPIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEE:):):):
Hmmm a len się lepiej nie dociąga? 8)) To jakieś tajne stowarzyszenie konopi? :lol:
Len :wink:
Miekki(po 3 praniach :mrgreen: ),piękny wzór..
O nośności się nie wypowiem bo mam dopiero 8kg do noszenia,a starsza córa( 20kg )daje się zamotać tylko na chwile :wink:
akurat z tych co wymieniono cobyś nie kupila bedziesz zadowolniona :wink: wszystkie nadaja sie dla dzieci wiekszych
A jaka różnica między : rybki/pawie/elipsy? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez Ewlna
A jaka różnica między : rybki/pawie/elipsy? :roll:
zasadnicza (choc nie wiem nic o rybkach...) jeszcze napisz czy wszystkie rozpatrywac z pkt widzenia 100% bawelny?
A nieee wiem :lol: Otwarta jestem :lol: Jakby udało mi się sprzedać mojego Hoppka to pokusiłabym się o Indio i Pawie :lol:
hoppy łatwo sie sprzedaje:)konopie kup, ja mam elipsy z limitowanej serii fajne sa ale konopie fajniejsze
ja tez marze cicho o pawiach ale poki co mnie nie stac niestety... wiec choc za Cie potrzymam kciuki:D
Ewelina pawie swietnie noszą to jedna z najcieńszych chust. Co do konopi to mojego serca nie zdobyły, po miesiącu łamania puściłam w świat bo już serca do nich nie miała :( :(
Z Twoich propozycji :wink: kupiłabym albo indio z lnem albo pawie.
A jeszcze potem dokupiłabym Lanę :seesaw:
Konopie jakoś do mnie nie przemówiły. No chyba że konopie Hanti by były.. mimo koloru bym je chyba chciała... (Hanti ma bosssko złamane konopie)